Курси

American international school and university




Про компанію

Приватна Американська міжнародна школа і університет (AISU) в Україні

Ми не просто готуємо дипломованих спеціалістів, ми формуємо успішну особистість! 
Кожний учень має свою індивідуальність.
Унікальна двомовна (українська і англійська) освітня програма, упорядкована командою AISU відповідно до міжнародних стандартів та вимог Міністерства освіти і науки України, розвиває індивідуальні здібності кожного учня.

Вивчаючи таланти та навички дитини, ми розробляємо індивідуальну стратегію розвитку лінгвістичних, математичних, фізичних та творчих здібностей у форматі формування компетенцій.

Програма реалізується у вигляді цифрового паспорта, який фіксує успіхи дитини та відслідковує чіткі результати успішності в будь-який момент.
Наші вчителі – висококваліфіковані спеціалісти міжнародного класу та носії англійської мови. Вони дбають про досягнення реального зростання навичок та чітких результатів, а не просто про високі бали.

AISU співпрацює з міжнародними Вищими навчальними закладами за межами України. Наші випускники вступають зразу на 3 курс Університету відповідно до трансферної програми 2+2 або отримують роботу в наших міжнародних чи українських партнерів.

Результат AISU – не лише дипломований спеціаліст – це особистість, яка вільно спілкується декількома мовами, володіє компетенціями та необхідними навичками для того, щоб претендувати на високооплачувану роботу в будь-якому куточку світу.


Курси

1
  • Мовні - Англійська мова; Розвиток дітей - Ранній розвиток, розвиток дітей, Дошкільна освіта
  • Дошкільники
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.