Курси

Kokoro, дитячий клуб




Про компанію

Дитячий клуб всебічного розвитку «Kokoro» бере свою назву від японського ієрогліфа 心 (Kokoro), що означає «серце», «душа». Ідеєю дитячого клубу «Kokoro» є розвиток душі і тіла (за допомогою айкідо і йоги), а також інтелектуальний і творчий розвиток дітей на різних розвиваючих заняттях.

Ми створювали клуб всією сім'єю і намагалися, щоб у ньому було зручно і цікаво займатися. Ми обладнали зручні кабінети для занять, проводимо ретельний відбір викладачів, а також методичних та практичних матеріалів, які використовуються для навчання.

Ми - центр знань, який піклується про розвиток Вашої дитини відповідно до обраних Вами пріоритетами: в клубі комфортно і зручно займатися, у нас прийнятні ціни і ми постійно контролюємо рівень навчання і обслуговування.

В клубі проводяться заняття з айкідо, самооборони, боротьби BJJ, йоги, англійської та української мов, математики, логіки, курси з інформатики та програмування, раннього розвитку і підготовки до школи, арт-студія, малювання.


Курси

1
  • Спорт, фізичний розвиток - Бойові єдиноборства, бокс, MMA
  • Дошкільники, молодша школа, середня школа, студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Дочка посещала занятия по английскому и подготовку к школе. За время занятий намного улучшились навыки чтения, счета, письма. Приятная атмосфера в клубе, ребенок все уроки посещал с огромным удовольствием. Мы очень благодарны учителям, здесь в деток вкладывают душу. Будем вспоминать только с хорошими мыслями. Рекомендую!


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Полтаві, ЗВО/ВНЗ в Полтаві, коледжі в Полтаві, репетиторів в Полтаві, роботу в Полтаві.