Курси

Advanced, школа англійської та німецької мови




Про компанію

Школа Advanced була заснована у 2010 році. У нас навчаються студенти з 5-ти років і старші.

Для навчання ми використовуємо виключно англійську або німецьку мови. Наша ціль - студенти повинні володіти іноземною мовою як рідною, процес навчання має бути природнім i дуже цікавим.

Ми не обмежуємось класними кімнатами в ході оволодіння мовами, a проводимо час надворі, відвідуємо різні місця в місті, готуємо щось смачненьке на своїй власній кухні, чаюємо на кухні під час розмовного клубу Tea ☕️ Talk, влаштовуємо екскурсії поза містом, влітку відпочиваємо в наших літніх таборах.

Вартість навчання в нашій школі складає 3500 грн. в місяць за заняття 3 рази в тиждень і 5000 грн. в місяць за заняття 5 разів на тиждень. Індивідуальне навчання коштує 600 гривень.

Навчання проходять в групах та індивідуально, в школі або онлайн. Студенти займаються по 55 хвилин.

Є пробні безкоштовні уроки. 

Категорії курсів


Курси

1
  • 3 500 грн
  • Мовні - Англійська мова, Німецька мова
  • Дошкільники, молодша школа, середня школа, студенти, дорослі, пенсіонери
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

дуже цікаві курси, з правильним підходом до кожного, дуже рекомендую кожному почати ходити в цю школу, хто хоче ефективно вивчати Англійську!💘

,

Справді цікаві та ефективні курси, прогресивна методика навчання для студентів різного віку та рівня оволодіння іноземною мовою. Задоволений на всі 100 %.

,

Дуже задоволена школою. Моя дитина із задоволенням ходить до неї. Спасибі велике викладачеві Руслані! Просто чудові уроки) Більш того все з гумором і ніякого занудства. Дякую Вам!

,

Задоволені школою, дитина ходить з бажанням. Шукали саме з розмовною англійською і знайшли. Раджу від душі)

,

Дуже класні курси! Викладачі супер, ціна супер, програма викладання СУПЕР!!


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Одесі, ЗВО/ВНЗ в Одесі, коледжі в Одесі, репетиторів в Одесі, тренінги в Одесі, роботу в Одесі.