Курси

Доджо, студія айкідо




Про компанію

«Київ Доджо» — один із перших клубів в Україні, який успішно займається розвитком айкідо з 1989 року до сьогодні завдяки зусиллям усього нашого колективу і його лідера Олега Володимировича Вишенського (4 Дан айкідо).

За минулі роки клуб перетворився у велику дружню сім’ю. На сьогоднішній день у ньому тренуються дорослі, діти й підлітки, які мають різні рівні, від новачків до чорних поясів. Гарна атмосфера й високий рівень викладання дають можливість із задоволенням займатися айкідо та швидко рости, відкриваючи для себе нові обрії. Клуб постійно організовує й проводить семінари різного рівня, в тому числі міжнародні, як в Україні, так і за кордоном, інтенсивні заняття, виїзди в літні табори та на інші заходи. Кожен учень може брати участь у семінарах майстрів світового рівня.

Клуб «Київ Доджо» розвиває традиційне айкідо (інші назви — Івама Рю, Такемусі айкі та ін. — використовували засновник айкідо О Сенсей Моріхей Уесіба і його учень Сенсей Моріхіро Сайто). 

У навчальну програму клубу входять обов’язкова практика зі зброєю боккен (традиційний дерев’яний меч), ​​дзе (традиційна дерев’яна палиця) і танто (традиційний дерев’яний ніж), а також взаємозв’язок техніки зі зброєю і без неї.

Категорії курсів


Курси

1
  • Спорт, фізичний розвиток - Бойові єдиноборства, бокс, MMA
  • Дошкільники, молодша школа, середня школа, студенти, дорослі, пенсіонери

Відгуки

22
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Занимаюсь у Олега с 2017. Последний год я чувствовал особый прорыв. Я выучил много приёмов до малейших деталей, а также узнал много из истории Айкидо. Олег часто берёт меня на семинары, и на них я начал понимать, что работает далеко не всё айкидо. Рано или поздно вам станет интересно, почему какую-либо технику нужно выполнять именно так, как вам её показали. Но где-то там вам ответят: "Вот надо так и всё, так сенсей сказал!" Но здесь есть постоянная связь с реальностью, практикой, а также научной перспективой. Именно такое Айкидо работает, и как оказалось, это большая редкость. Мне повезло! Спасибо, Олег!

,

Отличная находка для человека желающего укрепить своё здоровье и дух. Сенсей Олег Вышенский научит как твёрдо стоять на ногах и погрузит вас в атмосферу Японии. Больше всего рекомендую индивидуальные тренировки для более глубокого погружения в философию айкидо.

,

Рекомендую! Гарний підхід до кожного, досвідчений майстер, енергія та здоров'я!))

,

Любому делу хочется обучаться у лучших и айкидо не является исключением. Я нашёл такого сенсея. Это Олег Владимирович Вышенский. Он очень грамотный учитель и прекрасный мастер своего дела. Поэтому очень рекомендую именно Kyiv Dojo как начинающим любителям айкидо, так и профессионалам. Поверьте, тут вам будет чему научиться!

,

Хорошая атмосфера во время тренировки, тренер уделяет всем внимание, потому как количество человек у группе не большое. Тренировка не только для тела но и для ума. п.с. не далеко от метро печерск и дружбы народов


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.