Курси

Mate academy




Про компанію

Mate academy – академія ІТ професій, яка навчає програмувати безкоштовно до працевлаштування. 90% випускників отримують роботу в ІТ навіть під час повномасштабної війни.

Основний продукт – власна LMS-платформа, яка допомагає людям вивчати програмування.

Місія компанії – допомогти 1 млн людей по всьому світу побудувати їхню кар’єру в ІТ.

Оплата лише після працевлаштування, 12% від майбутньої зарплати протягом 3-х років. 100% онлайн, в режимі реального часу.

Серед навчальних програм Mate academy пропонує front-end, full-stack web development, Java, QA, рекрутмент та UX/UI Design. Понад 2500+ випускників працюють в крутих українських та світових компаніях. 20% теорії та 80% практики, безкоштовна англійська та підготовка до співбесід допомагають знайти роботу в ІТ без досвіду чи технічної освіти. 

Категорії курсів


Курси

1
  • безкоштовно
  • Інформаційні технології, IT - Програмування, розробка
  • Студенти, дорослі

Відгуки

23
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Навчалася в Мейті восени 2023 року на QA full time. Програма здалася дуже насиченою. Принаймні, мої друзі QA та розробники сказали, що я дуже багато спробувала і опанувала за 3 місяці, коли я розказала, що знаю і вмію. Ментори були різними, але в основному вкладалися в роботу і старалися дати все, що можуть (всі вони - практикуючі QA, які в Мейті працюють на part time). В результаті трохи менше, ніж за місяць після початку пошуку роботи я отримала свій омріяний офер. З нашої групи зараз ще не всі працевлаштовані. Але можу сказати, що теоретичну базу і практичні навички в Мейті дають хороші, а далі справа за самими студентами - їх вмінням комунікувати, старанністю, наполегливістю, інтелектом. Я зі свого боку не пошкодувала ні на секунду, що пішла в Мейт, адеж вони змінили моє життя. І всім своїм друзям, хто задумується про перехід в ІТ, раджу саме Мейт.

,

Чудові курси, навчання було об'ємне, насичене і інколи дуже складне, але воно того варте. Навчалася full-time на UX/UI дизайнера. Знайшла роботу протягом першого тижня пошуків. Працюю в топовій продуктовій компанії. Всім рекомендую.

,

Навчався на java part time напрямку. Якщо коротко — 3 місяці на навчання та 3 місяці на пошуки роботи. Якщо більш розгорнуто, то мейт — це місце з прекрасними людьми, які підтримують та вірять в тебе інколи навіть більше, ніж ти сам. Підтримка менторів з завданнями і допомога координаторки з працевлаштуванням це саме те, чого у вас не буде під час навчання в університеті, або самонавчанню з різних безкоштовний ресурсів, тому, якби в мене була необхідність знову навчатися з 0, я б однозначно вибрав мейт.

,

Найгірші курси, марно викинуті гроші

,

Марафон вийшов класним. Спочатку було не так просто, тому що до цього марафону не користувався Figma. Були складнощі, але мені вдалося з ними впоратися завдяки куратору, менторам та їхнім порадам. Серед плюсів я хотів виділити ваші уроки, а точніше, ваші докладні та покрокові пояснення, а саме що, коли та як потрібно робити ті чи інші дії. Це дуже зручно для користувачів, особливо для новачків, наприклад, те, що автори часто нагадують, яку комбінацію клавіш потрібно натиснути. Враження супер, оскільки мені все ж таки вдалося зробити дизайн музичного додатку. Хоча на початку марафону, коли подивився на картинки, що ми будемо робити, думав, що нам доведеться робити функціонал (шукати ту чи іншу пісню, вставляти її в сторінку, робити Play, Pause, щоб повзунок стояв на потрібному місці і так далі). Загалом, в будь-якому випадку було супер. Ще раз хочеться подякувати куратору та менторам за вебінари, чудові пояснення на уроках, а також з вирішенням проблем, та й за марафон в цілому :)


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.