Курси

Mate academy




Про компанію

Mate academy – академія ІТ професій, яка навчає програмувати безкоштовно до працевлаштування. 90% випускників отримують роботу в ІТ навіть під час повномасштабної війни.

Основний продукт – власна LMS-платформа, яка допомагає людям вивчати програмування.

Місія компанії – допомогти 1 млн людей по всьому світу побудувати їхню кар’єру в ІТ.

Оплата лише після працевлаштування, 12% від майбутньої зарплати протягом 3-х років. 100% онлайн, в режимі реального часу.

Серед навчальних програм Mate academy пропонує front-end, full-stack web development, Java, QA, рекрутмент та UX/UI Design. Понад 2500+ випускників працюють в крутих українських та світових компаніях. 20% теорії та 80% практики, безкоштовна англійська та підготовка до співбесід допомагають знайти роботу в ІТ без досвіду чи технічної освіти. 

Категорії курсів


Курси

1
  • безкоштовно
  • Інформаційні технології, IT - Програмування, розробка
  • Студенти, дорослі

Відгуки

24
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Навчалась full time на UI/UX дизайнера Було дуже багато практики, завдань, детальних фідбеків на домашки від досвідчених менторів, також прокачували софт скіли, та готувались до реальних співбесід) А якщо на якомусь етапі виникали блокери, або сумніви, в Мейті завжди підтримували) Дуже рекомендую!

,

Навчалася в Мейті восени 2023 року на QA full time. Програма здалася дуже насиченою. Принаймні, мої друзі QA та розробники сказали, що я дуже багато спробувала і опанувала за 3 місяці, коли я розказала, що знаю і вмію. Ментори були різними, але в основному вкладалися в роботу і старалися дати все, що можуть (всі вони - практикуючі QA, які в Мейті працюють на part time). В результаті трохи менше, ніж за місяць після початку пошуку роботи я отримала свій омріяний офер. З нашої групи зараз ще не всі працевлаштовані. Але можу сказати, що теоретичну базу і практичні навички в Мейті дають хороші, а далі справа за самими студентами - їх вмінням комунікувати, старанністю, наполегливістю, інтелектом. Я зі свого боку не пошкодувала ні на секунду, що пішла в Мейт, адеж вони змінили моє життя. І всім своїм друзям, хто задумується про перехід в ІТ, раджу саме Мейт.

,

Чудові курси, навчання було об'ємне, насичене і інколи дуже складне, але воно того варте. Навчалася full-time на UX/UI дизайнера. Знайшла роботу протягом першого тижня пошуків. Працюю в топовій продуктовій компанії. Всім рекомендую.

,

Навчався на java part time напрямку. Якщо коротко — 3 місяці на навчання та 3 місяці на пошуки роботи. Якщо більш розгорнуто, то мейт — це місце з прекрасними людьми, які підтримують та вірять в тебе інколи навіть більше, ніж ти сам. Підтримка менторів з завданнями і допомога координаторки з працевлаштуванням це саме те, чого у вас не буде під час навчання в університеті, або самонавчанню з різних безкоштовний ресурсів, тому, якби в мене була необхідність знову навчатися з 0, я б однозначно вибрав мейт.

,

Найгірші курси, марно викинуті гроші


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.