Курси

TurboWeb




Про компанію

Компанія TurboWeb - експерт в інтернет-маркетингу для e-commerce. Ми створюємо рішення для збільшення прибутковості інтернет-магазинів і на сьогоднішній день вже сотні інтернет-магазинів завдяки компанії TurboWeb збільшили свій прибуток на десятки мільйонів гривень.

Нам довіряють такі великі клієнти, як: Hotline.ua (сервіс порівняння цін), kedoff.net (інтернет-магазин взуття), mida.shop (ТМ "Міда"), paniyanovska.ua (український модний бренд), bi.ua (інтернет-магазин "Будинок іграшок") . spok.ua (інтернет-магазин для малюків), loveyou.ua (інтернет-магазин ексклюзивної постільної білизни).

З 2020 року ми зробили крок назустріч тим власникам інтернет-магазинів, які звикли особисто контролювати всі процеси, пов'язані з просуванням їх бізнесу і запустили унікальний в Україні курс "Як самому налаштувати ефективну роботу Google Shopping з використанням штучного інтелекту".

Після проходження цього курсу інтернет-маркетологи компаній і власники інтернет-магазинів зможуть керувати процесом продажів ще ефективніше.

Категорії курсів


Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.