Курси

A-Level




Про компанію

Коли ми створювали нашу школу, ми в першу чергу думали про результат. Єдиним логічним результатом закінчення IT курсів є працевлаштування за обраною спеціальністю. Для досягнення поставленої мети ми розробили чіткий процес навчання і програми, які постійно крокують в ногу з часом і повністю відповідають вимогам роботодавців в IT індустрії.

Як проходить навчання?

В нашій школі досить жорсткий підхід до процесу навчання і ми вимагаємо від наших студентів дотримуватися його на 100% тому що тільки так ми можемо досягти якісного результату. Ми вимагаємо:

  • 100% віддачі від наших студентів;
  • 80% відвідування всіх занять;
  • 80% виконання всіх домашніх завдань;
  • Здачу всіх проміжних модулів;
  • Захист дипломної роботи;

Тільки за умови виконання всіх вимог студент може стати нашим випускником, отримати сертифікат про успішне закінчення і претендувати на подальше працевлаштування. І наші вимоги - це не просто слова, все викладено в договорі, що укладається з кожним абітурієнтом.

Чи всім підійдуть наші курси?

Наші програми навчання розраховані на освоєння обраної спеціальності з нуля. Умови навчання для всіх однакові і у нас немає "улюбленців" і "аутсайдерів". На початку навчання абсолютно всі студенти групи знаходяться в рівних умовах і отримують одну і ту ж інформацію, але як показує практика, не всі доходять до кінця. Це викликано тим, що частина студентів приходять на курси не розібравшись зі складністю обраного напрямку і з єдиною метою "стати ITшніком". На жаль, IT індустрія - це складно і не для всіх. Якщо ви спочатку не маєте вільний час і не готові приділяти процесу навчання хоча б 3-4 години кожен день, навряд чи у вас вийде дійти до кінця і стати одним з наших випускників. Купити абонімент в спортзал ще не означає накачати м'язи.


Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.