Курси

IAMPM




Про компанію

IAMPM — це освітня платформа для нетехнічних фахівців IT. Ми готуємо освітні програми для проєктних та продуктових менеджерів, бізнес-аналітиків та дата-аналітиків

Наша мета – допомогти студентам прокачатися професійно та перейти на новий рівень. Для цього ми розробляємо інтенсивні програми для розвитку hard та soft skills.

На сьогоднішній день IAMPM:

🔝входить в 20-ку кращих шкіл України 

👨🏻‍💻найбільша в Україні школа нетехнічного ІТ

👨🏻‍🎓5000+ випускників по всьому світу

🌎має окремий польский юніт та філіал у Казахстані

🏢 окремий напрямок корпоративного навчання для ІТ-компаній, банків та фінустанов

💼 єдина школа нетехнічного ІТ із програмою оплати після працевлаштування

Також ми працюємо над освітніми держпроєктами:

IT Generation – проєкт Міністерства цифрової трансформації та партнерів, в рамках якого талановиті українці отримали можливість безоплатно здобути професію в ІТ  

Цифровізація бізнесу: як зростати в умовах війни – безоплатне навчання для підприємців про цифрову трансформацію бізнесу в умовах війни, створене у співпраці з Мінцифрою, Офісом з розвитку підприємства та експорту, Дія.Бізнес.

 Наша сила у гнучкості:

1️⃣ наші сервери за кордоном, тому ми завжди на зв’язку зі студентами, а лекції проходять за планом

2️⃣ наші студенти можуть переходити на інші потоки курсів за форс-мажорів 

3️⃣ ми надаємо можливість зберегти матеріали, щоб навчатись офлайн, або за власним графіком


Курси

1
  • 24 910 грн
  • Інформаційні технології, IT - Комп'ютерна грамотність, Програмування, розробка
  • Студенти, дорослі

Відгуки

14
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Недавно завершив потік курсу і хочу поділитися своїм позитивним враженням. Мені сподобалося, що кожна лекція була дуже практичною, з актуальними на сьогодні методами роботи. Ментори — всі практикуючі, досвідчені спеціалісти, і вони передають максимальну кількість інформації, без зайвої «води». Окремий плюс — постійна підтримка і значна кількість додаткового матеріалу, яким іноді не встигаю вчасно ознайомитися. Для мене було важливо структуризувати свій самостійно набутий досвід з новими знаннями, могти відразу застосовувати нові навички і отримувати задоволення від спілкування з однодумцями, колегами та справжніми професіоналами, на яких я тепер можу рівнятися. Рекомендую цей курс всім!

,

Я захоплена глибиною та широтою матеріалів, які отримала за результатом проходження курсу DAO PM для початківців від школи нетехнічного IT навчання, цей курс дійсно виходить за межі стандартних програм. Його викладачі не тільки передають теорію, але й допомагають усвідомити, як це все можна застосувати на практиці. Вони створюють неймовірне навчальне середовище, де кожен студент відчувається важливим та підтриманим. Я відчула, що отримала не просто знання, але й вміння ефективно використовувати їх у своїй кар'єрі. Тож з радістю рекомендую цей курс всім охочим підкорити сферу проджект менеджменту!

,

Пройшла курс DAO PM UA від IAMPM - справжнє відкриття для тих, хто хоче здійснити стрімкий старт у світі проектного менеджменту! DAO PM для початківців забезпечує повноту та різноманіття знань, необхідних для успішної кар'єри в галузі проектного управління. Викладачі професійно та доступно пояснюють складні концепції, а практичні завдання дозволяють закріпити отримані навички. Я вражена не тільки змістом курсу, але й тим, як школа допомагає своїм випускникам реалізувати отримані знання в реальному житті. Моя щира рекомендація!

,

Завершила курс «DAO PM» від онлайн-школи IAMPM. Це – практичний курс з управління IT-проєктами. Практичним він є не тільки номінально, а й реально. Ми, як студенти, мали змогу створити свій власний навчальний проєкт і вести його від ідеї до умовної реалізації. Фіналом курсу є своєрідне «демо» - захист проєкту перед викладачем та іншими студентами. На прикладі цього проєкту ми вчилися оцінювати проєкт (бюджет, строки, обсяг робіт); складати мінімальну документацію; писати технічне завдання для розробників; створювати прототипи; налаштовувати проєктне оточення (Jira, Slack, Confluence, GitHub, Google Calendar). Окрім лекцій, заявлених у курсі ми мали: • більше 30 додаткових безкоштовних лекцій. • 6 безкоштовних занять з англійської для РМ від школи Solid • Можливість комунікації із кар’єрним консультантом, який допомагає створити резюме, або зробити його більш привабливим для рекрутера, скласти ефективний мотиваційний лист та інші питання.

,

Я пройшла курс DAO PM від Нетехнічної школи IT навчання, і це був неймовірно захоплюючий досвід. Відмінна школа, де професіонали вчать тебе секретів проектного менеджменту. Я отримала не лише теоретичні знання, а й практичні навички, які я впевненна будуть допомагати мені в моїй карʼєрі. Класна якість та вдумливий підхід до навчання дійсно роблять різницю. І саме такі навчальні інституції, як IAMPM роблять круту справу, допомагаючи молодим спеціалістам швидко впроваджувати свої ідеї у життя. Рекомендую від усієї душі!


Залишити відгук

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.