Курси

NewBrain, школа іноземних мов




Про компанію

Всім привіт!

Наша школа відкрилась для Вас у 2013 році. Відкрила її я, Катерина Поліглот, у 18 років. Спершу було лише двоє Вчителів та 3 мови: англійська, французька та китайська. До 2019 року ми працювали лише для міста Ірпеня і місцевих учнів. Крок за кроком, ми збільшили кількість Вчителів та нові мови, такі як:

німецька, іспанська та корейська.

В 2020 році з початком Коронавірусної пандемії ми вийшли в онлайн на всю Україну та виросли в 5 разів за 1 рік. Десятки нових Вчителів почали працювати в нашій школі. Додалися нові мови і нові курси для дітей, підлітків та дорослих. В 2020 році ми почали працювати на весь світ. Зараз в нас є студенти з України, Чехії, Польщі, США та багатьох інших країн.

За 8 років в нашій школі навчалося близько 2 000 студентів, багато з яких вивчають в нас по 2-3 мови, роблячи Україну багатомовною країною. Зараз в нашій школі працюють десятки багатомовних Викладачів разом з Директором-поліглотом (8 мов) і сильною технічною командою. Щодня ми працюємо над вдосконаленням, щоб надавати Вам якісні, цікаві та ефективні уроки.

Я бачу нашу школу сформованим островом розвитку та навчання для багатьох людей, місцем з чіткою філософією: «Розвивати людей і вести їх до успіху, через вивчення мов»


Курси

1
  • 2 360 грн на місяць (8 занять)
  • Мовні - Корейська мова
  • Молодша школа, середня школа, студенти, дорослі, пенсіонери
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Я дуже вдячна долі та рекомендаціям інстаграм за те, що дізналася про цю школу, уже давно планувала почати вчити корейську і нарешті це зробила, навчання проходить ненапружено та зручно, завжди можна передивитися записи уроків та презентації, є зворотній зв'язок з викладачем, доречі, викладачі прекрасно виконують свою задачу, а ще директор - просто неймовірна людина, яка надихає. Я не намагалася лестити, просто написала так, як воно є, щиро вдячна усій команді школи за те, що вони роблять

,

Прекрасная школа, я невероятно счастлива за то, что наткнулась на неё в инстаграме! Спасибо Вам за знание!

,

Супер школа! Учителя дают реальные знания, доброжелательные, помогают в случае чего. Урочки интересные, не сложные, понятные. Так же во время обучения можно завести новых друзей, что является ещё одним из плюсов. Спасибо Вам!

,

Очень нравится эта школа!! Сонсэнним хорошо объясняет материал, отвечает на все вопросы и помогает, если что-то не понятно. Директор всегда заботиться о том, чтобы не было никаких проблем и нам было комфортно заниматься.

,

Офигенная школа!!! Очень нравится преподаватели, уроки всегда очень интересные. Занимаюсь всегда с удовольствием, спасибо Вам!


Залишити відгук

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.