Курси

Автошкола, підприємства УВЦЖМАІ




Про компанію

    Автошкола Підприємства "Учбово-виробничого центру" Житомирської міської асоціації інвалідів запрошує на навчання з підготовки водіїв транспортних засобів категорії "В" усіх бажаючих та людей з обмеженими фізичними можливостями.

   Навчання проходить в два етапи: І етап-Теоретичний, ІІ етап-Практичний здійснюється на сучасних автомобілях "Nissan Micra" з автоматичною коробкою передач, "Hyundai Accent", "Hyundai I-20", "Daewoo Lanos" з механічною коробкою передач та на автомобілі з ручним керуванням ЗАЗ 110270 (для людей з обмеженими фізичними можливостями).

        Чому обирають нас!

  • оплата частинами(під час укладання договору Ви вносите встановлений аванс)
  • досвідчені викладачі та інструктори
  • навчання теоретичної частини відбувається у комфортних спеціально обладнаних аудиторіях, у яких є все необхідне для якісного навчання ПДР
  • навчання практичної частини відбувається на спеціалізованих автомобілях
  • для безпеки наших студентів,автошкола облаштована бомбосховищем.

   Для того, щоб записатися в автошколу на курси підготовки водіїв вам достатньо зателефонувати нам. 

Потім оформити договір на одній з адрес, яка вам зручніше та надати:

  • Ксерокопію паспорта громадянина України чи ІD карти(прописка)
  • Ксерокопію ІПН
  • 2 фотографії 3.5х4.5
  • медичну довідку встановленого зразка.                                         

Встигніть записатися вже зараз, зателефонуйте нам:

• ([відкрити контакти]067) 336-25-53

[відкрити контакти](0412) 47-38-48

Категорії курсів


Курси

1
  • 14 000 грн за курс
  • Водіння - Автошкола (одержання прав)
  • Студенти, дорослі, пенсіонери
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Хочу сказать спасибо автошколе за прекрасные знания. Теорию преподают хорошо , все легко запоминается. На занятия по вождению приходила с удовольствием ) Никаких скрытых платежей , цена обучения хорошая)

,

Хочу подякувати автошколі за отримані знання! Дуже цікаві та зрозумілі лекції! Максимально комфортний графік відвідування занять. Особлива подяка моєму інструктору Віктору. До першого заняття єдине що я знала це як відкрити двері в машину))) Рада, що обрала саме цю школу за рекомендацією більшості моїх друзів!

,

Якщо ви в пошуках автошколи, то 100%раджу "УЦВ"ЖМАІ. Автошкола з індивідуальним підходом до кожного учня ,я жодного разу не пошкодувала, що обрала саме її. Чудовий колектив та атмосфера на заняттях. Якщо Ви дійсно хочете навчитися практичному водінню і пізнати теорію, то ця автошкола для Вас)

,

Чудова автошкола! Олександр компетентний в усіх питаннях,теорію викладав доступно,і цікаво з прикладами з життя.Рекомедую

,

Я рада, що пройшла курс підготовки водіїв в автошколі, дуже сподобалися лекції Олександра Миколайовича. Практику викладав Віктор Васильович, прекрасний інструктор, підготував мене до суворих законів життя. Все навчання зайняло майже 2,5 місяці. Ще була класна лекція по медичній підготовці, приємно приходити на заняття до таких викладачів.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Житомирі, ЗВО/ВНЗ в Житомирі, коледжі в Житомирі, репетиторів в Житомирі, роботу в Житомирі.