Курси

Allright




Про компанію

All Right - онлайн школа англійської мови для дітей від 4-х років до 12 років.

Ми пропонуємо індивідуальні заняття з викладачем для дітей від 4-х до 12 років. Програма адаптована під різні рівні, а також враховує особливості та інтереси дітей залежно від віку.

Рівень знання англійської визначає вчитель на безкоштовному пробному уроці. Згодом він розробляє індивідуальну програму навчання залежно від знань, якими володіє учень, а також інтересів, захоплень та цілей.

Уроки проходять в інтерактивній класній кімнаті, що обладнана різними інструментами, які роблять її зручною та цікавою для учня. В процесі уроку дитина виконує більше 16 видів інтерактивних завдань.

Основа методології All Right — це Кембриджська комунікативна методика навчання. Вона зосереджена переважно на усному мовленні. Навчання за цією методикою спрямоване на те, щоб навчити дитину вільно розмовляти англійською.

Курси побудовані за принципом гейміфікації. За цим принципом процес навчання перетворюється з нудної, важкої рутини на цікаву гру.

Крокуючи від рівня до рівня, учень наближається до головної цілі — засвоєння нового матеріалу та досягнення певного рівня знань. Елементи гейміфікації присутні на кожному рівні. Наприклад, за виконані завдання учень отримує від учителя нагороди — "зірочки". Гейміфікація мотивує дитину пройти курс до кінця. 

Уроки англійської мови в All Right:

  • Індивідуальні заняття онлайн по 25 і 55 хвилин
  • Уроки з носіями мови із США та Великобританії
  • Навчання за стандартами Cambridge і CEFR
  • Індивідуальний підхід
  • Мобільний додаток для дітей та батьків
  • Інтерактивна мобільна гра з головним героєм Чарлі
  • Безкоштовні Розмовні клуби
  • Інклюзивне навчання

Додаткові курси: Minecraft, Phonics, Animals та Mover teens


Курси

1
  • 229 грн
  • Мовні - Англійська мова; Розвиток дітей - Дошкільна освіта
  • Дошкільники, молодша школа, середня школа

Статті

1

Відгуки

32
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Дуже подобається навчання в all right. Це перша школа ,в якій дитина вчиться з задоволенням та виконує домашні завдання. З нетерпінням чекає урок. Уроки проходять у ігровій форми з улюбленими персонажами . І це гарно впливає на результати . Дякую 🌸

,

Дуже подобається ця школа, мій син в захваті від уроків в грайливому стилі, але разом із тим навчання дуже ефективне. Раджу всім батькам саме школу All Right

,

Мій син в захваті від уроків в школі All Right, займаємося півроку та вже бачу прогрес. А ще великою перевагоє те, що займаємося з вчителем-носієм мови. Всім раджу школу!

,

Теж навчаємося в цій школі, абсолютно не шкодую, що обрала їх - гарний вчитель, все організовано, є додаток, адміністратор на зв'язку завжди. Займатися будемо й надалі. Пакети беру найбільші в розстрочку - так вигідніше і вистачає надовго. Син займається з учителем 2 рази на тиждень і 1 раз ходить у клуб, який йде в подарунок. 3 рази на тиждень - супер, тим паче англійську вчить з задоволенням)

,

Супер - школа англійської мови. Прийшли до школи 5 місяці тому. Дитина займається з учителем із Філіппін. Викладач своєю добротою і відмінним підходом до дитини просто зачарував. Було трохи важкувато на перших уроках, тому що вчитель не говорить українською, але син та вчитель знайшли таке порозуміння, що дитина каже, що круто, що все на англійській і прогрес дуже стрімкий. До речі літо з вивченням англійської у вашій школі видалося досить продуктивним.


Залишити відгук

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.