Курси

Excellent english school, школа англійської мови




Про компанію

EES - добре відома і постійно працююча мовна школа в Харкові з висококваліфікованими викладачами та персоналом, яка вже більше 14 років пропонує різноманітні курси вивчення англійської та німецької мов. Вона розташована в просторих і добре обладнаних офісах поруч зі станціями метро Ботанічний сад, 23 серпня та Архітектора Бекетова м. Харкова.

Школа англійської мови запрошує студентів різних віків, роду занять, інтересів і т.д. Нашим студентам подобається вчитися в приємній, дружній атмосфері нашої школи, заводити друзів і набувати нового досвіду.

Діти і дорослі, які відвідують нашу школу, дуже різні люди, але є дві речі, які об'єднують їх: бажання чудово знати мову і те, що вони є студентами нашої школи. Якщо Ви хочете вивчати загальний курс англійської мови, вчити англійську для бізнесу або задоволення, ми можемо підібрати курс саме для Вас.

Ми поєднуємо високі стандарти викладання і відданість нашій справі.

Своїм успіхом Школа англійської мови - EES зобов'язана нашим висококваліфікованим, доброзичливим і ерудованим викладачам, які несуть в клас як нові, так і класичні методи викладання. Наші досвідчені викладачі прагнуть робити свої уроки цікавими та мотивуючими. Вони знаходяться в постійному пошуку нових ідей і вдосконаленні себе як фахівців.

Зараз школа працює в онлайн-форматі, що додає більше цікавості та інтерактивності в навчання!

Ми раді бачити Вас в нашій мовній школі м.Харкова!


Курси

1
  • 1 360 грн
  • Мовні - Англійська мова
  • Дошкільники, молодша школа, середня школа, студенти, дорослі, пенсіонери
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Всегда приятная атмосфера. Прихожу на занятия с желанием получить очередную порцию знаний от профессионалов своего дела.

,

Очень довольна, что мои дети ходят заниматься английским именно сюда! Я вижу результат и что самое главное - детям нравится.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.