Курси

Shabadoo, онлайн школа для розвитку дітей та батьків




Про компанію

Напрямок нашої школи насамперед охоплює програми занять для дітей різного віку. Від дошкільнят до випускників шкіл. Також на навчальній платформі ви знайдете спеціалістів для дітей та батьків, таких як - психолог, логопед, фахівець з ораторського мистецтва, репетитори з іноземних мов (англійська, німецька, польська), математики, читання, логіки, інструкторів з шах та йоги.

Онлайн школа для розвитку дітей та батьків Sabadoo не має аналогів у мережі. Це унікальна навчальна платформа, де кожен з дітей та батьків знайде цікаві заняття для розвитку та відпочинку. Sabadoo велика сім'я, ми організовуємо онлайн зустрічі за інтересами та офлайн зустрічі в різних городах та країнах світу. 

Ми зібрали найталановитіших фахівців та спроєктували цікаву програму навчання, для дошкільнят та дітей шкільного віку, за європейським стандартом.

Ми щиро запрошуємо всіх, хто хоче щасливого майбутнього для своєї малечі.

Велика повага батькам, які піклуються про майбутнє своїх дітей. Це має бути та це, на нашу думку, правильний підхід у вихованні дітлахів. В яких би складних умовах ми не знаходились, треба пам'ятати про психологічний та розумовий розвиток наших дітей.

Онлайн-школа Shabadoo – це чудова можливість навчати ваших дітей у комфортних для них умовах. Головними перевагами таких занять є:

  • індивідуальний підхід до кожного учня;
  • можливість онлайн навчання в найбільш вдалий для вас час;
  • чудова підготовка у вивченні іноземних мов, внаслідок чого ваш малюк зможе швидко адаптуватися у новому для себе середовищі;
  • проведення уроків для дітей в ігровій формі, що дає можливість максимально ефективно засвоїти матеріал;
  • широкий спектр навчальних програм, які можна вибрати не тільки для дітей, але і для дорослих;
  • доступна вартість навчання та гнучка система знижок;
  • можливість навчатися разом з друзями в одному класі.

Учні онлайн школи можуть розраховувати на приємні сюрпризи для своїх друзів. Йдеться про подарункові сертифікати, рекомендовані нашою школою. Відвідувати заняття, навіть якщо вони віртуальні, завжди веселіше разом. Саме тому ми пропонуємо оформити для ваших знайомих чи близьких подарунковий сертифікат на суму, що дорівнює вартості послуг у нашій школі. З ним можна вибрати цікаві для дітей та для себе заняття.


Курси

1
  • 1 100 грн за курс (12 занять по 45 хв)
  • Розвиток дітей - Дошкільна освіта, Ранній розвиток, розвиток дітей
  • Дошкільники
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.