Курси

CHI IT Academy




Про компанію

СHI IT Academy – це освітня платформа, де під керівництвом досвідчених менторів людина будь-якого віку та професії може опанувати технічні та нетехнічні IT-спеціальності.

Ми переконалися на досвіді, що тільки практика в сукупності з мотивуючою атмосферою навчання в невеликій групі дозволяє освоїти нову професію за короткий час.

Особливості роботи CHI IT Academy

  • 💡 Детально продумана сучасна програма, яка допомагає студентам розібратися в тонкощах обраного напрямку. Кожен курс – це не тільки профільні знання, а ще й ряд практичних навичок, які ти зможеш додати до свого резюме по закінченню навчання.
  • 💡 Досвідчені викладачі, кожен із яких є успішним фахівцем у своїй галузі. Вони добре знаються на предметі, завжди в курсі трендів та нововведень, бо в цей самий момент працюють над реальними продуктами, спілкуються з клієнтами та комунікують із різними командами.
  • 💡 Мотивуюча атмосфера, яка не залишить жодних шансів легковажно ставитись до навчання. Тут ти отримаєш регулярну підтримку ментора, нетворкінг із однодумцями (під час курсу та після його завершення), доступ до технічних заходів IT-компаній – це все дозволить тобі швидко стати своїм у сфері та вже не звертати з наміченого шляху.
  • 💡 Допомога у працевлаштуванні. З нашого боку було б нечесно гарантувати кожному студенту контракт з ІТ-компанією по закінченні курсу. Навчання – це двосторонній процес, і кінцевий успіх багато в чому залежить від тебе самого. Всі студенти, які старанно навчаються, відвідують заняття та виконують домашні завдання, отримують рекомендації від лекторів академії та стають пріоритетними кандидатами на позицію інтерна або джуніора в провідній ІТ-компанії.

Курси

1
  • 5 000 грн на місяць (-10% за оплату курсу одним платежем)
  • Інформаційні технології, IT - Інше; Професійні, підвищення кваліфікації - HR, менеджер з персоналу, рекрутинг
  • Студенти, дорослі, пенсіонери
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, репетиторів у Львові, тренінги у Львові, роботу у Львові.