Курси

Darchuk Consulting, консалтинговий центр




Про компанію

       Консалтинговий центр "Darchuk Consulting" був створений для допомоги бізнесу з питань бухгалтерії, податків та звітності, управлінського обліку для власників, а також для надання консультацій по вирішенню різнобічних питань/проблем, з якими щоденно стикається у своїй роботі власник бізнесу, підприємець чи бухгалтер.

       У консалтинговому центрі "Darchuk consulting" допомагаємо підвищити прибутковість вашого бізнесу та оптимізувати витрати, зрозуміти, в якому напрямку рухається бізнес, чи рентабельний він, чи достатньо платоспроможних клієнтів, надаємо підтримку підприємцям-початківцям на старті, допомагаємо зрозуміти з чого розпочати, збудувати вигідну бізнес-модель, обрати оптимальну систему оподаткування та запустити бізнес з нуля. Завдяки професійному досвіду та зацікавленості у процвітанні вашого бізнесу, ви отримаєте найкращі рішення в оподаткуванні, бухгалтерському та управлінському обліку, автоматизації бізнес-процесів.

Ще один напрям діяльності консалтингового центру – це коучинг. Коучинг – діяльність, направлена на допомогу людям та бізнесам в досягненні реальних результатів та поставлених цілей. Орієнтир - на ваше теперішнє та ваше бажане майбутнє. Увага на те, що ви готові зробити вже сьогодні для того, щоб потрапити туди, де ви хочете бути завтра. Коучинг для тих, хто прагне більшого, для сильних людей, сміливих людей, успішних людей, які готові рухатись вперед.

       У Консалтинговому центрі "Darchuk consulting" вас також можуть навчити вести бухгалтерію ФОП без помилок, щоб працювати впевнено і без нервів. Адже на даний час:

  • штрафи на які може "потрапити" ФОП вже давно не дрібні;
  • за останній час на облік ФОП вже почали звертати увагу;
  • зовсім скоро вже 99% ФОП будуть використовувати РРО

Наш консалтинговий центр допоможе Вам у:

  • досягненні цілей – як власних так і цілей бізнесу;
  • самореалізації та особистісного розвитку;
  • розвитку нового напряму діяльності чи відкриття власної справи;
  •  прийнятті рішень – зрозумієте в якому саме напрямі рухатись далі, швидкого та ефективного переходу із точки "А" в бажану точку "Б";

       Тут ви завжди отримаєте відповіді на найскладніші запитання, знайдете найкращі для вас рішення та здобудете впевненість.

Адже з нами все складне стає простим!


Курси

1
  • 6 000 грн за курс
  • Професійні, підвищення кваліфікації - Бізнес планування, аналітика, Економіка, бухгалтерія та облік
  • Студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Чернівцях, ЗВО/ВНЗ в Чернівцях, коледжі в Чернівцях, репетиторів в Чернівцях, роботу в Чернівцях.