Курси

IT-Brains




Категорії курсів


Курси

1
  • 8 500 грн за курс
  • Інформаційні технології, IT - Front end, верстка, Програмування, розробка
  • Студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Я був у захваті від професійності та відданості з котрими працювала вся команда IT Brains під час курсу "Fullstack-розробника з нуля". Дякую за весь той досвід котра надала мені команда та в особистості Кирило.

,

Решил пройти курс от компании IT Brains, потому что хотел получить нужные знания и навыки веб-разработчика. И я не ошибся в своем выборе! Курс действительно был очень полезным и интересным. Я был поражен тщательной подготовкой программы курса и профессионализмом кураторов, на курсе мы прошли от изучения основных концепций программирования до разработки полноценных веб-приложений. Могу посоветовать этот курс всем, кто ищет практические навыки веб-разработки и хочет начать свою карьеру в этой области!

,

Имел возможность ознакомиться с лекциями от компании IT-Brains. В целом материал достаточно неплохой, но хотелось для практики больше проектов на выбор. В остальном поддержкой и дополнительными материалами остался доволен.

,

Я прошел бесплатный практикум от IT Brains по Full-stack разработке. Из плюсов выделю хорошую поддержку и постоянный доступ к материалам. Но хотелось больше примеров на практике.

,

Про IT-Brains дізналася випадково, чи то знак долі, чи налаштування таргетингової реклами)))) Насправді давно вже почала задумуватись про зміну професії, дуже хотілося спробувати себе в IT. Спершу відвідала майстер-клас, це було як чарівний копняк під зад. Здавалося все не так страшно)))) Мені подобається підхід до викладання матеріалу. Все структуровано, багато прикладів. Мені було важко все осягнути, але ж у всіх різний бекграунд.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.