Курси
Vixon school




Про компанію

Vixon school - інтегровані курси для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку

Дитячий центр Vixon School пропонує онлайн-заняття для дітей віком від 4 до 11 років за різними предметами: математика, українська мова, історія, робота з даними та інші. Навчання у Vixon School будується за дослідницьким підходом - діти не просто вивчають шкільні поняття, а відкривають їх самостійно через дослідження середовища, що їх оточує. 

“Заняття у Vixon School – це навігація дитини в пошуку відповідей на запитання про те як влаштовано світ”

У Vixon School працюють фахівці, що успішно пройшли попередній відбір (тестування на рівень володіння програмним матеріалом, співбесіда щодо психологічних аспектів роботи з дітьми), успішно завершили навчання за програмою “Нейронаукові дослідження в початковій освіті” та пройшли стажування щодо роботи за відповідною програмою курсу.

Як організовано навчання

Навчання здійснюється за авторською апробованою методикою, що ґрунтується на ефективних дослідженнях про те як працює людський мозок. Зокрема вивчення математичних, мовних та інших понять здійснюється через залучення усіх сенсорних органів чуття. 

Це дозволяє дитині глибше зрозуміти математичні поняття, оскільки дитина залучає одразу декілька відділів свого мозку, а мозок, в свою чергу, об’єднує ці всі знання. Наприклад, діти під час вивчення складу числа відбивають музичні ритми для того, щоб краще зрозуміти з яких одиниць складається те чи інше число.

Форми навчання 

Онлайн-заняття за індивідуальною програмою навчання, групові заняття

Наука про дані - на курсі дітей навчають ставити дослідницькі запитання й збирати дані для відповіді на них; поступово діти вчаться впорядковувати дані за допомогою графічних організаторів (діаграм, таблиць, графіків тощо). Водночас, дітей навчають шкільним знанням, потрібних для аналізу даних, зокрема з математики та української мови.

Спеціалізовані предметні курси  -  підготовка до школи, навчання шкільних предметів через дослідження Сонячної системи, проведення різноманітних експериментів, наприклад, із відтворення веселки в домашніх умовах тощо.

Індивідуальні заняття - дитина проходить консультацію, за результатами якої учитель розробляє індивідуальну освітню траєкторію для учня.

Всі деталі кожного курсу, вартість та вікові категорії ви можете знайти на сайті у розділі "Для дітей": https://vixon.com.ua/

Також, інформацію можна переглянути за посиланням: https://www.instagram.com/vixon_school?igsh=MXI5dDd4cmZoaG44YQ==


Курси

6
  • 1 800 грн на місяць
  • Розвиток дітей - Початкова школа
  • Молодша школа
  • 1 800 грн на місяць
  • Розвиток дітей - Дошкільна освіта, Підготовка до школи
  • Дошкільники
  • 1 800 грн на місяць
  • Розвиток дітей - Підготовка до школи, Початкова школа
  • Дошкільники, молодша школа
  • 1 800 грн на місяць
  • Розвиток дітей - Дошкільна освіта, Підготовка до школи
  • Дошкільники
  • 1 800 грн на місяць
  • Розвиток дітей - Підготовка до школи, Початкова школа
  • Дошкільники, молодша школа
  • 700 грн за заняття
  • Розвиток дітей - Дошкільна освіта, Початкова школа
  • Дошкільники, молодша школа

Статті

1
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Займались пів року в школі, з викладачем Віталіною, донька має чудовий результат. Підходом та отриманими знаннями дуже задоволені.

,

Я познайомилась зі школою Vixon school випадково і ні разу не пошкодувала. Після першої консультації була приємно вражена і дуже швидко отримала план для подальшого навчання. Хочу подякувати дівчатам за терпіння і велику працю, за професіоналізм і індивідуальний підхід. Моя сестра завжди з нетерпінням чекала уроку. Вона відчувала себе разом з Вчителями Віталіною і Вікою дуже комфортно і була собою. Для себе також отримала багато цікавої і нової інформації. Також хочу сказати Велике Дякую за розуміння моєї ситуації і колосальну допомогу не зважаючи ні на що. Це школа, яка зацікавлена саме допомогти, досягти результату та закріпити його. Якщо ви хочете, щоб ваша дитина із задоволенням навчалася тоді Vixon school саме та школа!!!

,

занятие понравилось нам!

,

Влучно допомогли нам визначитись в яку школу йти.

,

Проходили у Віксон консультацію на перевірку рівня готовності до школи молодшої доньки. Вчителька після заняття з дитиною ніби сканер розповіла все про дитину в плані психологічних особливостей та як їх потрібно врахувати під час адаптації до школи, яку вчительку варто обрати (який стиль викладання підійде для моєї дитини). І розповіли з іншої сторони – чи готова вона до школи по математиці й іншим предметам. Ми в захваті!! Стовідсотково рекомендуємо дану школу.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.