Курси

Logos IT Academy




Про компанію

🤝 Logos - це Академія, що створює майбутнє IT!

🔥За 11 років в сфері ІТ навчання, ми випустили понад 25 тисяч кадрів, 70% з яких успішно працюють в ІТ-компаніях.

😎Ми були першими, стали найкращими і пропонуємо лише унікальні програми та методики.

❤️Зараз Logos - один із найбільших навчальних центрів в Україні. У нас викладають спеціалісти таких відомих ІТ-компаній, як SoftServe, GlobalLogic, EPAM, TechMagic, Symphony Solutions і інші.

👏В Академії існує близько 90 курсів які доступні онлайн та офлайн!

✊Вивчай обраний напрямок з нуля та до рівня джуніор. Після закінчення курсу, Ти будеш мати увесь необхідний стек технологій для початку роботи в ІТ-компанії.

👍Найбільш популярні курси:

👉 Комплексний курс Java Developer →

👉 Комплексний курс Frontend Developer →

👉 Комплексний курс Python Developer →

👉 Комплексний курс Тестування ПЗ →

👉 Комплексний курс Вебмаркетингу →

👉 Комплексний курс HR та Рекрутинг →

👉 Комплексний курс вебдизайну →

👉 Комплексні курси для дітей →

Деталі: [відкрити контакти]067-990-37-93

https://lviv.logos-academy.com

м. Львів, вул. Ів. Франка 61, 5 поверх, каб. 500


Курси

1
  • 16 500 грн за курс (6 місяців)
  • Інформаційні технології, IT - Програмування, розробка
  • Середня школа, студенти, дорослі

Відгуки

22
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Спробувала пройти навчання і як результат такого викладання мене відвернуло від професії взагалі. Краще вчатиисьчерез ютуб ніж так як тут піклуються про студентів. На безкоштовному пробному тижні вони все викладають так, щоб всі зрозуміли що це легко, не попереджаючиі навіть не натякаючи про реальні ситуації і обєми знань і складнощів які чекають вас при реальному навчанні. Маркнтинговий хід зрозумілий. АЛЕ школа обіцяє влаштування на роботу після успішно пройденого курсу і вчасної здачі всих ДЗ, що в принципі справедливо, якщо не враховувати те, шо викладачі і ментори роблять все можливе щоб цього не сталося! 1. Всі часові рамки, що стосуються навчання повна брехня: всі написані на сайти обіцянки типу "3 години на день за пів року ви пройдете курс Мені не жаль грошей що я викинула на таких шарлатанів, я заплатила за свою помилку не перевіривши кому довіряю свою жагу до навчання. Але мені жаль свого часу і повністю втраченого бажання навчатися далі і довіряти іншим школам.

,

Курси QA поверхневі, зворотнього зв"язку добититсь важко, ментори ігнорять, не відповідають. Зате англійську мову в ІТ викладали на досить хорошому рівні.

,

Пройшов курс Frontend, все класно і зрозуміло, дуже багато інформації, але по іншому напевно ніяк. Багато потрібно крім уроків працювати ще над домашками, які перевіряють і без них не пропускають далі, але мені так і потрібно було))

,

Проходив основ Python у Logos. викладав Володя. Строгий але дуже конкретний+ багато кейсів розповідає з досвіду, що цікавіше сприймати матеріал Однозначно для себе зрозумів, що варто йти дальше Хто сумнівається, рекомендую пройти безкоштовні основи, далі самі зрозумієте, що для вас краще)

,

Проходив курс Java в Logos IT Academy у 2022 році Що сказати? Ми бекенщики не дуже любимо багато говорити, тому скажу коротко: цікавово, швидко та ефективно! Як результат, 6 місяців вже працюю в компанії)


Залишити відгук

Дивіться також усі курси у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, репетиторів у Львові, роботу у Львові.