Курси

Тренінг центр Вікторії Буник




Про компанію

Тренінг центр Вікторії Буник – це єдиний тренінг та консалтинг центр, що спеціалізується на навчанні персоналу, надання консультаційних послуг та зовнішньому обслуговуванні (аутсорсингу) компаній у сферах:

  • Horeca (готелі, ресторани, кафе).
  • Туризму.
  • Сферах надання послуг та високого сервісу(магазини, салони краси тощо).
  • Сфері активних продаж послуг.

Своєю діяльністю ми активно займаємось вдосконаленням сервісу у готелях, ресторанах, магазинах, салонах краси, тур фірмах. Ми повністю покрили ті сфери, де іноземний турист може зіткнутись із такою тонкою річчю, як «гостинність», де він повністю може відчути «українську гостинність». Нажаль, як показує досвід, та наші неодноразові перевірки гостинності в цих сферах, ми далекі від істинної висококласної гостинності. Україна - велика країна, з багатою культурою та історією, смачною і різноплановою кухнею, що викликає щирий інтерес у безлічі туристів з різних країн! Ми просто зобов'язані бути всесвітньо відомими своєю гостинністю і бездоганним обслуговуванням!

Місія нашої компанії

Робити компанії успішнішими, а працівників щасливішими.

Послуги центру

  • Побудова системи сервісу у компаніях
  • Побудова системи навчання
  • Побудова HR процесів
  • Проведення «Таємного клієнта»
  • Бізнес-ретрити
  • Школа Бізнес Тренерів
  • Школа Сервісного Лідерства та Управління
  • Тренінги під запити клієнтів (командоутворення, сервіс, особиста ефективність, тайм-менеджмент, управлінський цикл, психологічні інструменти для бізнесу, фасилітація тощо)

Курси

1
  • 10 000 грн за курс
  • Професійні, підвищення кваліфікації - HR, менеджер з персоналу, рекрутинг, Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCa, Менеджмент, управління
  • Студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Найперше, що хотілося б відмітити із загального переліку відгуків це те, що негативних вражень від курсу немає. Курс насичений, матеріал підібраний правильно, викладачі професіонали з правильним підходом до кожного слухача. Хочеться подякувати за те, що у нашому місті є команда людей, які оперативно і професійно готують кадри для готельної і туристичної сфери. Обов'язково порекомендую всім своїм знайомим, хто захоче отримати професійну підготовку в запропонованих напрямках.

,

Дуже хороший центр, не маючий собі аналогів на західній Україні. Дійсно мають такі курси, тренінги, які не пропонує ніхто і дають таку практичну інформацію, яка дійсно дозволяє відразу практично її використовувати. Я задоволена дуже.

,

Ці курси-це просто суцільна насолода і не важливо потрібна вам ця інформація для роботи чи для себе)))Вікторія -просто супер педагог,бачила коли ми були втомленні,коли сприймали інформацію,коли ні,на мільон питань давалися чіткі та терпеливі відповіді,так може тільки професіонал!Гар на атмосфера в компанії,терпел ивий тренер,інформац ія корисна,глибока ,все було на вищому рівні!!!Задовол ена на всі 100%,ні,навіть на всі 200%!Рекомендую !

,

Софія 22.07.2013 12:14 В травні від нашої фірми «UAMC» на навчанні на курсах були три працівника, включно зі мною. Перед тим як обрати саме ці курси, пройшлась по сайтах інтернету. Мені сподобався опис курсів цієї фірим, їх короткотриваліс ть і ціна. Можу сказати, що навчання відповідає опису на сайті. Під час курсів складалось враження, що викладач орієнтований на результат, а не на відпрацювання годин. Доброзичливе ставлення і готовність допомагати відчувались постійно. Ви маєте можливість задавати усі питання, які вас цікавлять і отримувати на них відповідь практика з обох сторін – як турагента, так і відпочиваючого. Для тих, хто взагалі новачок в туризмі курси дають хорошу базу з практичної і лише необхідної інформації. Викладач готова і після курсів інформативно підтримувати своїх студентів. Якщо Ви думаєте над тим, чи варто йти на ці курси? Варто! Успішної вам роботи, колеги!


Залишити відгук

Дивіться також усі курси у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, репетиторів у Львові, тренінги у Львові, роботу у Львові.