Курси

Холлі, заклад освіти




Про компанію

Дитячий клуб «Холлі» – місце, де ми допоможемо вам виховати не лише розумних, а й щасливих дітей із високою самооцінкою. Дітей, які впевнені в собі, навчаються із задоволенням, легко знаходять спільну мову з однолітками та дорослими, дружать та грають у нашому клубі.
6 причин чому діти та їхні батьки люблять «Холлі»:
1. Приходячи в гості до «Холлі», кожен маленький відвідувач потрапляє у яскравий та різнобарвний світ казкового королівства фей та ельфів, що створює атмосферу чудового настрою.
2. Ми зробили «Холлі» з максимальною турботою про здоров'я малюків – починаючи від екологічно чистих та гіпоалергенних матеріалів та закінчуючи унікальною системою очищення повітря від вірусів, мікробів, бактерій та інших алергенів, створюючи природну та здорову атмосферу.
3. Ми даємо гарантію якісних, методично вивірених, першокласних, смачних занять, адже ми маємо власну цілісну методику розвитку дітей від 1 року.
4. Вам не потрібно шукати додаткові секції та студії - у нас ви знайдете спорт, творчу майстерню, малювання, театральну та музичну студію, де кожне заняття проводить профільний фахівець.
5. У нашому клубі є не лише захоплюючі та корисні розвиваючі заняття та секції, а й веселі свята та театральні постановки.
6. У нас працюють групи вихідного дня – старші дошкільнята можуть ефективно підготуватися до школи, а малюки – весело та творчо провести час, тоді як у батьків буде цілих 3 години дорогоцінного вільного часу.
Завітайте до пробного заняття в дитячому клубі «Холлі» і Ви зрозумієте чому нас вибирають так багато мам та діток.


Курси

1
  • 1 900 грн на місяць
  • Розвиток дітей - Ранній розвиток, розвиток дітей, Дошкільна освіта, Підготовка до школи
  • Дошкільники, молодша школа, середня школа
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.