Курси

RoboUA, учбові лабораторії сучасних технологій




Про компанію

RoboUA ставить за мету підготувати країну до життя в умовах нових технологій. Найвірогідніше, все, до чого ми так звикли зараз, невдовзі зникне й не існуватиме у світі наших дітей. Стільниковий зв'язок, інтернет, інформаційні технології... Але згадайте світ 10-20 років тому: лише невелика кількість фахівців та фанатів інформаційної галузі мали жагу до змін і невпинно працювали над цим - творили. Яким буде світ "завтра"? Це знають творці майбутнього - наші діти. Нам залишається лише надати їм можливості розвитку. Їх цікавість та наснага, невпинна жага створювати відкриє нові світи. І саме це стане буденністю майбутніх поколінь.

 RoboUA — це лабораторії сучасних технологій. Наші класи обладнані найсучаснішими технологічними новинками такими як роботи Arduino, 3Д принтери, окуляри віртуальної реальності, сучасні комп’ютери, конструктори Lego Mindstorms,  та ін.

 Ми зацікавлюємо дитину. Вчитися з ентузіазмом рази легше та швидше, а це забезпечує вражаючі результати. В RoboUA є особливість: діти не хочуть іти додому після закінчення. І ми цим пишаємось!

 RoboUA підтримує в дітях світогляд творців. Комп’ютер - це інструмент для творчості і творіння, а не продукт споживання. Ми вчимо цьому дітей своїм прикладом під час усіх занять. В наших класах ви не почуєте нотацій чи догм. RoboUA готові йти за вимогою учня і робити божевільні і «неможливі» проекти разом з дитиною.

 Вчителі, які працюють в RoboUA – це команда ентузіастів-експертів. Сучасні системи виховання (наприклад, фінська) уникають відносин «гуру-учень», і, як і RoboUA, переходять до спільних (експерт-команда) проектів. Це безсумнівно унікальне явище для України (хоча ми сподіваємось, що через декілька років навіть загальноосвітні школи перейдуть на такий принцип навчання).

Ми йдемо в ногу з прогресом. В RoboUA працюють висококваліфіковані експерти, що змінюють навчальні програми згідно з світовими технічними трендами. Наша ціль – навчати дітей з використанням найсучаснішого обладнання та технологій.

І головне. RoboUA – не є бізнесом. Наша мета – зробити лабораторії максимально соціальними, щоб дуже багато дітей мали можливість розвиватися і вчитися найсучаснішим технологіям. Інвестуючи свої гроші у розвиток своїх дітей – ви допомагаєте України бути конкурентоспроможною на світовому ринку.

Категорії курсів


Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.