Репетитори

Скіндер Лілія




Про репетитора

Займаюся викладанням англійської мови вже 15 років, навчила сотні студентів, і помітила, що майже у всіх одна проблема - це страх помилитися. Тому на уроках намагаюся створювати максимально сприятливу атмосферу, щоб заняття англійською проходили в приємній і захоплюючій формі.

Вже з першого уроку починаємо говорити і слухати, навіть якщо рівень з нуля. Пояснюю теорію простою мовою через призму Вашого життя і без зубріння. Створюємо реальні ситуації спілкування: обговорюємо цікаві теми, складаємо діалоги і граємо в комунікативні ігри. Активно працюємо з помилками, робимо докладний розбір і вчимося не боятися їх здійснювати.

На уроках міксуємо різні комунікативні підручники британських видань Cambridge, Oxford, Longman, Macmillan, Express Publishing. Вони грамотно побудовані за темами і завдання різноманітні і насичені. Вправи підбираю індивідуально і вибираю тільки те, що необхідно студенту. Також додатково вводжу авторські граматичні та словникові картки, і використовую різні сучасні онлайн-ресурси. Даю рекомендації і лайфхаки з вивчення і мотивую на результат.

You are welcome!

Категорії курсів


Курси

2
  • 300 грн 
  • Онлайн курси - Онлайн курси, Англійська мова - Англійська мова
  • Середня школа, студенти, дорослі, пенсіонери
  • 140 грн -10%
  • Онлайн курси - Онлайн курси, Англійська мова - Англійська мова
  • Середня школа, студенти, дорослі, пенсіонери
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цьому репетитору, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі репетиторів онлайн, онлайн-курси, онлайн-тренінги.