Репетитори

Усенко Дар'я Олегівна




Про репетитора

Добрий день!

Рада бачити Вас на своєму профілі і хочу розповісти Вам про себе =) Моє головне завдання - максимально просто і легко пояснити складні речі, які Ви запам'ятаєте раз і назавжди! Якщо Ви націлені на результат і успіх - то я з радістю допоможу Вам в цьому!

Досвід роботи репетитором 3 роки, я є власником лінгвістичної онлайн - школи "Grand". Володію сертифікатом про проходження інтенсивного вивчення англійської мови під керівництвом Майкла Готта.

Якщо у Вас виникають труднощі з виконанням домашнього завдання, написанням творів, страждає speaking або є нерозуміння будь-яких граматичних тем - я з радістю допоможу Вам або Вашій дитині розібратися з даними проблемами. Також, зможу якісно підготувати Вас до ДПА або ЗНО.

Перше заняття пробне (безкоштовне), на якому ми з Вами будемо спілкуватися англійською (усна частина), а також, Ви пройдете ряд тестів і завдань (письмова частина). Завдяки пробному уроку, я буду розуміти яким чином і на основі яких матеріалів ми будемо займатися далі.

Для кожного учня підбір матеріалу і складання уроків відбувається індивідуально, залежно від рівня англійської на даний момент, також, оперую індивідуально-розробленою комп'ютерною програмою для тих, хто тільки вчиться читати.

У викладанні, крім літератури, використовую відео матеріали і різні аудіо - записи, а також цікаву та зручну онлайн платформу. Це особливо зручно для занять онлайн.

У моєму розпорядженні великий вибір методичок, книг, друкованих зошитів, карток, на основі яких ми будемо займатися з Вами або з Вашою дитиною. Також, використовую різні методики викладання, спираючись на Ваш тип сприйняття (аудіал, візуал або кінестетик).

Легко знаходжу спільну мову з дітьми, застосовую сучасні навчальні ігри на англійській мові.
Для мене дуже важливо від Вас бажання працювати і досягати результатів! Та пам'ятайте, що "You can be the best!".


Курси

1
  • 220 грн -10%
  • Англійська мова - Англійська мова, Мова - Мова
  • Дошкільники, молодша школа, середня школа, студенти, дорослі, пенсіонери
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Прекрасный репетитор! Индивидуальный подход и очень понятные обьяснения, мы очень довольны


Залишити відгук

Дивіться також усі репетиторів в Запоріжжі, ЗВО/ВНЗ в Запоріжжі, коледжі в Запоріжжі, курси в Запоріжжі, тренінги в Запоріжжі, роботу в Запоріжжі.