Репетитори

Підготовка до TestDaF



  • 190 грн  -5%


Про курс

  • Починаючи підготовку до TestDaF зі мною, або з будь-яким іншим викладачем з нашого колективу, Ви можете бути впевнені, що успішно складете цей іспит. Ми стверджуємо: наші викладачі дійсно професіонали дуже високого рівня. Це підтверджує і багаторічна викладацька практика (від 10 років), і наявність сертифікатів і дипломів міжнародного зразка, і постійні стажування в європейських країнах, розмовна практика з носіями мови. На даний момент у нас накопичився тривалий і позитивний досвід підготовки до тесту. Маємо позитивні відгуки від клієнтів, які вже склали цей іспит.
  • Специфіка цього курсу полягає в тому, що наші репетитори здійснюють підготовку до екзамену за допомогою скайпу або вайберу, при цьому пропонуючи ефективну суміш класичних занять і зручностей, що надаються сучасними інтернет технологіями. Незважаючи на велику кількість різних пропозицій, найефективнішою залишається індивідуальна підготовка до іспиту онлайн по скайпу, з професійним репетитором. Ви зможете займатися в будь-який зручний час, перебуваючи при цьому в звичній для Вас обстановці і оплачуючи тільки чистий час роботи репетитора.
  • До вступного уроку ми визначимо ваш рівень мови, проведемо тестування, вислухаємо Ваші побажання і підберемо відповідні матеріали і програму підготовки до іспиту.


Дізнатися більш детальну інформацію про викладачів та послуги, що надаються Ви можете на основному сайті

www.online-language.org


Звертайтесь до нас по контактам зазначеним нижче.

Категорії курсів


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі репетиторів в Одесі, ЗВО/ВНЗ в Одесі, коледжі в Одесі, курси в Одесі, роботу в Одесі.