Репетитори

Математика, IB і підготовка до тесту SAT



  • 3000 грн 


Про курс

Об'єм курсу: Підготовка до SAT для вступу та навчання у США.

Незалежно від того, Ви тільки починаєте підготовку або вже складали тест і хочете покращити результат, маєте проблеми з розумінням деяких тем, або вийшли на певний рівень і самостійно складно рухатись далі, або вже відвідуєте якісь курси, пропоную Вам індивідуальні заняття з підготовки тесту SAT (математична частина)

Усунення прогалин у знаннях, максимум практики на прикладах тестів, тайм менеджмент, вироблення певної стратегії та тактики, оскільки сама структура тесту вимагає відповідати дуже швидко. Заняття орієнтовані на вміння знаходити швидший спосіб вирішення, вміння обходити підводні камені, розуміти, на чому Вас намагаються підловити і суть питання.

Маю значний досвід, добре знаю специфіку тесту SAT. Плюс до всього американська програма має свою специфіку та відмінності у термінах. Використовую матеріали та тренувальні тести: Official Guides, Barron, Kaplan, Ivy Global, Princeton та ін.

Останні результати учнів: SAT Maths Level 2 Subject Test: 700 із 800, 800 із 800. SAT Physics Subject Test: 790 із 800.

Час проведення: будь-який. Індивідуальні заняття онлайн зі скайпу, також у викладача чи учня у Києві.

В повному обсязі курс IB (International Baccalaureate) Diploma Programme Mathematics & Physics. Для учнів міжнародних шкіл як в Україні (The British International School, Kiev International School, Pechersk International School), так і у будь-якій країні світу. Останній результат учня: (The British School Kiev) IB Maths AA HL (Year 1) 7.

Час проведення: постійно, індивідуально онлайн по скайпу або у Києві у викладача чи учня.

Категорії курсів


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі репетиторів в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.