Школи в Дистанційному навчанні
Міжнародна інноваційна школа «IIS»



Про школу

Інформація з офіційної бази ЄДЕБО
  • Приватна форма власності
  • Школа
  • Дистанційна

Online

Міжнародна інноваційна школа (МІШ, IIS) — інноваційний освітній простір, де навчають лідерству

International innovative school (IIS) — ліцензований, приватний заклад загальної середньої освіти інноваційного онлайн та офлайн формату з поглибленим вивченням іноземних мов, IT, GPT та основ бізнесу.

Інноваційна дистанційна освіта

  • Навчання за українською програмою та видача документів про освіту державного зразка (+ можливість підготовки та написання Matura).
  • Зарахування оцінок, які отримала Ваша дитина за кордоном.
  • Живі онлайн-уроки з кращими вчителями України у зручний для учнів час.
  • Цікаві відео- та pdf матеріали для індивідуального навчання.
  • Тьюторський супровід 24/7.
  • Розвиток емоційного інтелекту. Інноваційна система GPTonline навчання.
  • Сертифікована навчальна програма “Інтелект України” або інклюзивна НУШ.
  • Допомога у поверненні 18% від сплаченої суми через Податкову знижку за навчання у кінці року (деталі тут).
  • Консультації для учнів, які здобувають освіту за сімейною (домашньою) формою навчання або екстерном з 1 по 11 клас. Акційна вартість від 500 грн за місяць (інформація, чому така низька ціна тут).
  • Підготовка до ЗНО та ДПА на базі школи (мовні факультативи та освітні курси).
  • Ексклюзивна навчальна програма «Освіта за кордоном» та Міжнародний бакалаврат (IB): Швейцарія, Австрія, Франція, Німеччина, Канада та США (готуємо до іспиту Matura).
  • Зустрічі з видатними особистостями (письменники, науковці, бізнесмени та інші).

Ми запрошуємо:

  • українських учнів, які за кордоном або на тимчасово окупованих територіях;
  • професійних спортсменів, музикантів, митців та учнів з особливими потребами;
  • повнолітніх осіб, які бажають завершити шкільне навчання.

Реєстрація на співбесіду та деталі через Viber-GPTбот: [відкрити контакти](067) 507-29-55 або тисни тут.

📍Перевірте якість наших освітніх послуг. Безкоштовні пробні заняття отримаєте за посиланням 👉🏻 тестові уроки📍Навчання можна протестувати, замовити і розпочати у будь-який час (червень, липень, серпень та інші місяці).

Для учнів середньої школи ми пропонуємо різні варіанти навчання.

Акційні тарифи

Тариф «Початковий, Online 1-3 клас» (2500 грн/місяць) — гнучкий навчальний план за програмою Інтелект України, Росток або НУШ.

Живі уроки з вчителем згідно з розкладом з 9.00 до 14.00 (І-зміна) та з 14.00 до 18.00 (II-зміна). Жива бесіда з вчителем через Zoom допомагає краще засвоїти матеріал. Також є озвучені відеопрезентацієї+інноваційний опорний конспект, де зазначено основні правила та технології виконання завдань, а також унікальні прописи. Цікавий ігровий тренажер для закріплення знань з підказками через GPT систему. Контроль знань у кінці уроку на основі тестування з автоматичною перевіркою. Крім того онлайн-консультації щотижня відповідно до розкладу. Підтримка тьютора/куратора класу на всіх етапах (у кінці навчання документ про освіту єдиного державного зразка МОН України);

Тариф «Базовий, Online 4-12 клас» (2500 грн/місяць) навчання кожного дня у зручний час з вчителями-предметниками. На кожному уроці (у середньому 4-6 уроків щодня) через унікальну навчальну GPT-online платформу:

  1. Живі уроки з вчителем згідно з розкладом з 9.00 до 14.00 (І-зміна) та з 14.00 до 18.00 (II-зміна). Жива бесіда з вчителем через Zoom допомагає краще засвоїти матеріал. Наявні інтерактивні відеопрезентації + інноваційний опорний конспект, де зазначено основні правила та суть технології виконання завдань.

  2. Систематизація знань через ігровий тренажер для закріплення знань з підказками через GPT систему.

  3. Рівень англійської — TOEFL. Можна задавати питання і спілкуватися! Контроль знань учнів у кінці кожного уроку на основі тестування з автоматичною перевіркою.

  4. Онлайн-консультації щотижня відповідно до розкладу. Підтримка тьютора (асистента) класу на всіх етапах навчання (у кінці навчання документ про освіту єдиного державного зразка МОН України).

  5. У навчальну програму включено підготовку до складання ЗНО/НМТ, гарантуємо високі бали!

Екстерн або Сімейне навчання (500 грн/місяць) вільне користування навчальними матеріалами на сайті школи. Онлайн-консультації згідно розкладу (протягом навчального року 20 консультацій). Навчання за відеопрезентаціями та конспектами, де зазначено основні правила. Самостійна робота з тестами (документ про освіту єдиного державного зразка МОН України).

Очне навчання 1-12 клас (8500 грн/місяць з 8.30 до 18.30) — це безпечне навчання за доступною ціною у затишних стінах школи з комфортним укриттям. Смачна кухня, зелена територія, шкільні активності, живе спілкування, висококваліфіковані вчителі та психологічна підтримка. Учні МІШ мають можливість завжди перейти з дистанційної на очну форми навчання!

Ліцензовані інтенсивні курси іноземних мов (300 грн/заняття) для дорослих та дітей. Англійська мова — TOEFL, німецька мова — TELC/FIDE, італійська CELI. Унікальна методика прискореного вивчення граматики та слів (A1,2; B1,2; C1,2).

Клікни тут Інноваційна навчальна платформа зі штучним інтелектом moodle-gpt 4.2.2+ https://moodle.iis-online.com.ua/

У нас доступні ціни та прості умови вступу:

  • Крок 1. Зателефонуйте [відкрити контакти](0684242427) або зареєструйтеся і ми передамо/перешлемо спеціальну довідку, яка дозволяє забрати документи (особову справу) дитини з Вашої школи. Для майбутніх першокласників ми оформимо все самостійно, потрібно лише копія свідоцтва про народження.
  • Крок 2. Передаєте нам особову справу дитини (та/або надсилаєте скановану копію через Email: [відкрити контакти][email protected] або месенджер Viber: [відкрити контакти]0675072955). Договір на надання освітніх послуг, а також заяву про зарахування до МІШ можна підписати дистанційно. Вітаємо, Ви у родині МІШ!

Контакти:

Запрошуємо до Міжнародної інноваційної школи, приєднуйтеся до наших соціальних мереж:


Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Вітаю з днем св. Миколая шановних вчителів та адміністрацію школи. Я хотів би щиро подякувати за Ваш важливий внесок у навчання моєї доньки Діани. Ваша відданість справі, професіоналізм і тепла атмосфера в класі, створюють ідеальне середовище для навчання. Завдяки творчому підходу до викладання, моя донька не тільки здобула нові знання, але й отримала задоволення від онлайн навчання. Ми забули про стреси, домашки, контрольні... Усе роблять у школі з вчителями. Дякую за терпіння та увагу, яку Ви приділяєте кожному учню. Моя донька опанувала німецьку та англійську мову та почала розуміти математику та фізику. Постійний контроль знань через тестову систему GPT і живе спілкування з вчителями щодня на уроках згенерували крутий результат! Рік закінчуємо на 8-10! І це реальні оцінки, бо тести складні, оскіцльки постійно змінюються Штучним інтелектом. Я переживала, що дешева ціна = погана якість, але у цій школі все навпаки!!! Рекомендую! Дуже крутий заклад інноваціної освіти!

,

Навчання у цій школі - це сон на яву. Маю двох учнів, то можу впевнено сказати, що тут новітні педтехнології. Діти спілкуються з вчителями на рівних. Відстоюють свою думку. Аргументують... Це демократична школа, де є дисципліна! МІШ і звичайна школа — це небо і земля. Онлайн технології GPT тут лише починають використовувати, але є результат! Усе дуже подобається: все просто й зрозуміло. Ми не робимо ДЗ дома, але діти виконують все охоче самостійно, майже без мого контролю. Це мегакруто! Дякуємо!

,

Ми зараз в Австрії. Велика подяка за мою дитину викладачам та адміністрації. До цього ми були в іншій школі, з якою стосунки не склалися, бо все треба було вчити самим, купа ДЗ... Це сильно позначилося на моральному і фізичному стані дитини. МІШ - це просто інший світ! Донька стала самостійно підключатися через ЗУМ до живих уроків, писати ессе та тести. Її успішність почала рости і 6-й клас ми закінчили на відмінно! Від щирого серця хочу подякувати вчителям та засновнику за безмежну турботу, увагу, терпіння і доступну ціну. Тут працюють педагоги за покликанням! Усі вчителі живуть своєю роботою, уважно та дбайливо ставляться до дітей, завжди чуйні та готові допомогти і дитині, і батькам у будь-якому питанні! Це дистанціна школа іншого формату, де вперше використовують GPT! РЕСПЕКТ!!!


Залишити відгук

Дивіться також усі школи в Дистанційному навчанні.