Відкриті тренінги
Go Business
тренінг

Інноваційний процес. Покрокова технологія



  • 5200 грн
  • Договірна


  • Онлайн
    14.05.2024
    11.06.2024


Програма

  1. Дослідження можливостей та викликів. Цей етап охоплює усі фактори, що спонукають нас до змін, наприклад, кризові ситуації, нові факти, надихаючі приклади та інші чинники. На цьому етапі потрібно буде з’ясувати причини проблеми або визначити можливості, які виникнуть внаслідок змін.
  2. Генерування ідей. Більшість ідей, які у вас з’являються на початку, працювати не будуть. Тому вам потрібно постійно створювати нові ідеї, поки ви не натрапите на справді радикальну ідею з великим потенціалом для змін. Застосовуйте творчі методи, наприклад, дизайн-мислення, щоб збільшити кількість можливих рішень із різних джерел.
  3. Розробка та випробування. Новим ідеям ніколи не завадить конструктивна критика. Перевірити та удосконалити ідею можна лише шляхом випробувань та помилок. Це можна зробити як шляхом простих випробувань, так і через створення інших технологічних механізмів перевірки.
  4. Представлення ідеї. Перед тим, як спробувати реалізувати ідею, вам потрібно довести, що вона працює — і працює краще інших наявних рішень. Зберіть адекватні  докази на користь вашої ідеї та чесно презентуйте її на розсуд іншим.
  5. Реалізація та впровадження. На цьому етапі ваше рішення стає частиною повсякденної практики. Потрібно визначити, що працює добре, а що — ні, а також забезпечити надходження, які створять довготривалу фінансову стабільність для подальшого розвитку інновації.
  6. Розвиток та масштабування. На цьому етапі застосовується ряд стратегій для подальшого розвитку та поширення інновацій, наприклад, організаційне зростання. Наслідування прикладу та натхнення також дуже важливі для поширення ідеї або практики у більш органічний та адаптивний спосіб.
  7. Системні зміни.

Системні інновації забезпечують максимальний  ефект. Зазвичай, для цього потрібні довгострокові зміни у різних секторах, а також взаємодія багатьох елементів та розвиток нових способів мислення.

Ви можете залишити заявку

або відправити повідомлення на пошту [відкрити контакти][email protected]

Зверніть увагу

Ви можете замовити цю програму у форматах:

  • Корпоративне навчання
  • Індивідуальне навчання
  • Модульне навчання
  • Дистанційне навчання.

Додаткова інформація

Практикум розглядає більше 20 реальних системних технік, які успішно застосовуються європейськими та українськими компаніями-лідерами на шляху розробки та впровадження іноваційних бізнес-рішень. 10% теорії, 90% практики!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші тренінги у категоріях:Виробництво, промисловiсть

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.