Відкриті тренінги
Cisco, мережна академія
тренінг

Як видалити Linux, залишити Windows на комп'ютері та відновити UEFI завантажувач



  • 300 грн -5%


  • Онлайн
    15.05.202425.05.2024, початок о 15:00
    02.06.2024, початок о 15:00
    07.07.2024, початок о 15:00
    03.08.2024, початок о 15:00
    06.09.2024, початок о 15:00
    04.10.2024, початок о 15:00
    10.11.2024, початок о 15:00
    05.12.2024, початок о 15:00


Цільова аудиторія

Наразі всім, хто хоче працювати в ІТ, необхідно вивчити Linux хоча б на базовому рівні. Тому ми раді запропонувати всім айтішникам-початківцям можливість у короткі терміни освоїти цю сучасну операційну систему. Наші адміністрування серверів Linux тренінгі (курси) Львів дозволять вам не лише отримати корисні навички для роботи, а й стати власником індустріального сертифікату.

Ціль заходу

Наш тренінг (курс) Linux адміністратор 2022 Львів допомагає навчитися видаляти операційну систему Linux із комп'ютера. При цьому ваш Windows залишиться в повній безпеці, як і вся наявна в ньому інформація. Також наш тренер розповість, як відновити завантажувач UEFI і навчитися з ним працювати.

Програма

На сьогоднішній день із системою Linux можна зіткнутися практично на кожному кроці. Android, SmartTV, «розумний» будинок, системи керування автомобілями, сервери хмарні провайдери, суперкомп'ютери — все це працює під керуванням Linux. Саме тому кожен айтішник повинен знати хоча б основи управління найпопулярнішою ОС. Багато хто думає, що Linux відноситься до дуже недружніх для користувачів систем, тому працювати з ним можуть тільки айтішники з великим досвідом робіт. Однак насправді давно вже існують дистрибутиви із зручним графічним інтерфейсом для початківців та тих, хто переходить на Linux із Windows. Докладніше про це вам розповість наш короткий тренінг (курс) роботи Linux у Львові.

Щоб отримати роботу в ІТ, потрібно освоїти хоча б дві навички для початківців: навчитися встановлювати Linux другою системою та видаляти його. Ми розповімо вам про те, як це робити у всіх подробицях.

Також на тренінгу ви зможете дізнатися:

  • про етапи завантаження операційної системи;
  • як видалити Linux із комп'ютера;
  • про відновлення UEFI завантажувача Windows 10 / 11;
  • як підвищити свою кваліфікацію як ІТ-фахівця і заробляти в рази більше в умовах економічної кризи.

Якщо у вас з'являться питання під час тренінгу, то ви зможете поставити їх нашому тренеру у коментарях. Більш того, якщо тема здасться вам занадто складною, ви завжди можете записатися на навчання з нуля, яке підходить для людей різного віку та професій. Там тренер покроково розповість вам про всі особливості взаємодії з Linux.

Додаткова інформація

Вже знаєте, як видаляти Linux, тому хотіли б рухатися далі? Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Львові запрошує Вас на навчання системному адмініструванню Linux. За кілька тижнів ви отримаєте знання, які раніше вивчали у вузі роками. Також ви зможете отримати комплексну підготовку до індустріальної сертифікації. І, отже, станете цінним кандидатом на посаду спеціаліста Linux у будь-якій великій компанії світу. Будемо раді бачити вас на заняттях!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші тренінги у категоріях:IT, програмування, розробка

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.