Компанії
Grani osoznannosti, грані усвідомленості




Коротко про компанію

  • AccessBodyProcess (понад 60 процесів).
  • Theta Healing.
  • Reconnection (Возз'єднання).
  • Access Bars.
  • AccessFaceLift.
  •  Проведення гри "Бути Бароном Мюнхаузеном".
  • "Книжковий Клуб"

  • Клас "Правильний голос"

  • "Божественне вирівнювання"

Додаткова інформація

Access Bars або Метод доступу до Барів або 32 крапки на голові - Канали Свідомості та Сприйняття.

Access Bars є частиною системи з досягнення повної усвідомленості Access Consciousness.

Це унікальний підхід до трансформації людини, заснований на єдності, усвідомленості та несудженні.

Access був створений для того, щоб ми могли змінити і створити все, що ми хочемо змінити і створити, підвести людину до тієї точки, де вона зможе створити зміни в собі самостійно, і отримати можливість змінити все те, що для неї не працює в щоденному житті. Як тільки люди починають бути свідомішими, їм стає легше розвиватися в умовах змін, які відбуваються у всьому світі і на планеті прямо зараз. Власне, технологія Access Bars працює з пам'яттю та енергоканалами. Це сама собою закінчена система, яку не потрібно нічим доповнювати.

Суть методу в тому, що на голові є 32 крапки та лінії — канали усвідомленості та сприйняття, в яких, розсортована на теми, зберігається вся інформація. Всі наші почуття, емоції, вірування, переконання, погляди з різних сфер життя — світ, спокій, доброта, подяка, гроші, контроль, творення, креативність, створення зв'язків, радість, смуток, тіло, сексуальність, зцілення, старіння, надії, мрії…

Це програми, на основі яких ми живемо, програми, які є нашим Я на сьогоднішній день. Вони формувалися в нас усвідомлено та неусвідомлено у процесі виховання і, власне, життя. Багато хто, дуже багато з яких давно втратив свою актуальність, і утримує, гальмує наш безмежний потенціал, перешкоджаючи більшому розкриттю і зростанню, найкращому і найвищому нашому благу. Ці програми зафіксовані у каналах на голові, а й у вигляді зарядів у тілі.

У процесі сеансу, шляхом легкого дотику та застосування технології, відбувається активація кількох каналів, і звільнення, розряджання зарядів у пам'яті та тілі від усього, що ми готові відпустити. За аналогією з комп'ютером - як натискання кнопки "видалити". Вивільняючи багато енергії, де трималися ці заряди у пам'яті, розкриваючи можливості особистості, людина починає рухатися вперед, виходячи з більшої усвідомленості та безмежності. Минуле перестає впливати на майбутнє, і людина знаходить свободу жити так, як вона хоче, стаючи господарем своєї долі.

Енерголіфтинг - AccessFaceLift (Космічний Ботокс) - це дивовижний, м'який, приємний енергопроцес, який може звернути прояви старіння на обличчі, а також у всьому тілі.

Це нова технологія міжнародної школи Access Consciousness (Доступ до Свідомості), яка показує дивовижні результати!

Вона професійно надається в санаторіях, масажних салонах, anti-age центрах, салонах краси, клініках пластичної хірургії (для поліпшення відновлення), спа-центрах, дієтичних клініках і велнес-центрах по всьому світу. Ви можете навчитися методиці для професійного чи домашнього застосування.

З погляду аксесу - старіння - це не даність, а наше уявлення, засноване на колективному переконанні нашого фізичного світу про те, що ми повинні старіти, і все, що з цим пов'язане.

Що якщо все що ми знаємо про старіння, хвороби та вік є лише цікавою точкою зору, яку можна не "купувати", не впускати в свою реальність?!

І чому деякі люди виглядають старшими або молодшими за свій вік?

Вся справа в тому, що молекули та клітини, з яких складається наше тіло, трансформуються залежно від наших вірувань, переконань, почуттів, емоцій, від нашого досвіду, від осудів, які ми чули на адресу себе і свого тіла.

За допомогою процесу енергетичного ліфтингу, активується енергія тіла, розряджаються накопичені негативні заряди, забирається стрес із тіла, шкіри та міміки, і процеси повертаються назад! Відбувається ліфтиг всього тіла, піднімаються, підтягуються внутрішні органи, можуть розсмоктатися шишки, включається внутрішнє свічення.

Якщо прийняти 20 сеансів, можна повністю змінити пам'ять тіла у питанні старіння.

Запишіться на клас та станьте сертифікованим спеціалістом енерголіфтингу. На цьому класі ви навчитеся запускати енерголіфтинг для підтяжки та омолодження всього вашого тіла за допомогою ніжного, м'якого, заспокійливого та насичувального дотику. Після проходження навчання видається сертифікат міжнародної школи Access Consciousness, дійсний у 173 країнах світу.

На протязі цього тренінгу ви отримаєте повну сесію енергетичного ліфтингу, а також навчитеся давати її іншим.

Ви також можете записатися до нас на сеансі енерголіфтінгу.

Тренери

Відкриті тренінги

тренінг

Статті

33

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.