Компанії

Work For fuTure




Коротко про компанію

Є приватною компанією з обмеженою відповідальністю, що базується в Одесі, Україна,яка обслуговує міжнародну галузь морського судноплавства, та надає повний професійний комплексний сервіс з питань технічного ремонту та працевлаштування плавскладу, його навчання, кібербезпеки та відповідністі до вимог спрямованих на Проекти безпеки та охорони навколишнього середовища.

Послуги

WFT забезпечує:

  • Усі види ремонту суден на плаву по всьому світі.
  • Допомога у питаннях з морської кібер безпеки та підтримки.
  • Незалежні інспекції, та інспекції з боку Третьої сторони, Унутрішні та Зовнішні аудіти, інспекції від імені Держави Прапора,експертизи з безпеки, допомога в питаннях пов’язанних з страхуванням від імені P&I та H&M.
  • Навчання та оновлення освітніх програм щодо існуючих та майбутніх вимог SOLAS, MARPOL, USCG, VGP (VIDA), PSC з питань екології та безпеки.
  • Професійні українські старші офіцери та рядові; морські керівники, включаючи: суперінтендантів, аудиторів, сюрвейорів та пілотів. Повні та часткові екіпажі, окремі морякі, бригади, що складаються з: слюсарів, малярів, інженерів програмного забезпечення ІТ,суперінтендатнів інженерів, електриків, S&Q суперінтендантів, Порт капітанів та експертів з кібербезпеки

WFT ліцензована відповідно до Міністерства Cоціальної Політики України N 616 від 22 квітня 2019 року; сертифікована відповідно до Конвенції з морської праці (MLC) 2006, ISO 9001: 2015; та вимог до IQ Net

Додаткова інформація

Все модули сертифицированы классификационным обществом DNV-GL.

Вы пройдете курс на английском языке и получите Сертификат, который признается USCoast Guard и Environmental Protective Agency ( EPA), USA.

Сертификаты для моряков выдаются, хранятся и администрируются с сервера MARPOL Training Institute , США.

Наша подготовка значительно поможет Вам пройти интервью при поиске работы, и в море вы будете готовы к инспекции US Coast Guard, PSC, Flag state control.

Консультации от WFT- официального эксклюзивного представителя MARPOL Training Institute , США в Украине.

Сайт:  www.workforfuture.com.ua


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також ЗВО/ВНЗ в Одесі, коледжі в Одесі, курси в Одесі, репетиторів в Одесі, роботу в Одесі.