Тренери

Куришко-Вікторова Діана Петрівна




Про тренера

ОсвітавищаКНЄУ ім.Вадима Гетьмана, юридична; КНЄУ ім.Вадима Гетьмана, фінанси; SANWarszawa, Міжнародне управління,логістика 2 ступеня.

Досвід роботи в юридичній сфері, підприємницької діяльності(торгівля, посередницька діяльність, сільхозгосподарство), логістика, зовнішня економічна діяльність.

Досконало володіє всіма бухгалтерськими програмами (1С 7.7, 1С 8.2,8.3, ESCSAComarchERPOptimaSAPBAS, Медок, СОНАТА та ін.).

Діана Петрівна молодий та сучасний викладач з великим досвідом роботи. Ще зовсім в юному віці вона вже вела бухгалтерію в торгівлі ,а після курсів бухгалтерів у Наталії Петрівни ще багато років тому вона виросла в професійному плані і на сьогоднішній день є власником своєї фірми та надає бухгалтерські та юридичні послуги бізнесу .

  Завдяки своїй наполегливості та праці, вмінню працювати з людьми вона з радістю ділиться своїм досвідом з іншими.

  Маючи диплом юриста,фінансиста та логіста в бухгалтерії з Діаною Петрівною завжди буде порядок.

  Курси бухгалтерів, які проводить Діана Петрівна онлайн подобаються всім ,бо на своїх робочих базах викладач показує багато тих речей, які не можливо показати та отримати досвід в університеті або навчаючись очно.

    Скільки гарних відгуків та задоволених студентів навчанням у Діани Петрівни. Це дуже толерантна людина, вміє пояснити і навчити.

       Діана Петрівна -це самий молодий та досвідчений викладач бухгалтерського обліку в Україні . Має досвід і практику, декілька вищих освіт та сертифікати іноземних мов - Міжнародний сертифікат з англійської мови В2 та польської мови В2.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.