Тренери

Трепова Марина




Про тренера

Професійний закупівельник і переговорщик, керуючий партнер компанії Solutions Procurement, Партнер швейцарської компанії Siegel® HR International  та німецької crossculture academy® в Україні та СНД, бізнес-тренер, консультант. Громадський діяч, член  ГО «Прозорі закупівлі», координатор ГП Нова Країна.

Більше 10 років в закупівлях: управляння закупівлями і проведення тендерів в компаніях Gallaher і JTI (побудова системи закупівель, управляння різними категоріями, оптимизація вартості товарів та послуг, які закуповуються, оптимізація процесів закупівель), проведення тренінгів на різні теми по закупівлям іпереговорам, ведення консалтингових проектів. Автор програми «Академія майстерності закупівель». Має успішний тренінговий і консалтинговий бізнес в Україні.

Марина Трепова – сертифікований тренер і переговорщик (парламентар), має освіту в сфері економіки, executive MBA в Harriot-Watt University Edinburgh Business School in Eastern Europe, автор статей і частий гість профільних конференцій і форумів.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.