Тренери

Немирович Діна




Про тренера

Діна Немирович є викладачем курсу з Управління змінами. 25-річний професійний досвід пані Немирович об'єднує понад 9 років практичної експертизи управління змінами та реформування бізнесу, а також 16 років досвіду в консалтинговому та аудиторському бізнесі, включаючи 13 років у компаніях «Великої четвірки», де вона працювала Партнером з аудиту.

Сьогодні пані Діна є визнаним експертом і консультантом у сфері стратегічного планування та управління змінами, також вона є співзасновником компанії BPU (компанія заснована у 2016 році для проведення фінансових та бізнес-реструктуризацій компаній в Україні, які постраждали від кризи або неефективного управління.

До жовтня 2017 року пані Діна протягом 7-ми з половиною років працювала Директором зі стратегії у найбільшій українській фармацевтичній компанії «Фармак», де відповідала за розробку і впровадження корпоративної стратегії, діяльність компанії на ринках капіталу і масштабні проекти організаційних змін у компанії. У 2009-2010 рр. займала посаду заступника голови правління з економічних питань компанії «Укрпластик».

Починаючи з 2002 року Діна Немирович є сертифікованим членом Асоціації дипломованих сертифікованих бухгалтерів (АССА Великобританія). У 2012 році отримала ступінь MBA Единбурзької бізнес-школи при Університеті Геріот-Ватта (Heriot-Watt University), Великобританія.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.