Тренери

Балута Олександр




Про тренера

Бізнес-тренер і коуч, експерт-практик фармацевтичного ринку, бізнес-тренер з управління проектами та продажами у фармацевтичному бізнесі.

Бізнес-тренер Фармацевтичної Асоціації Lege Artis, експерт у галузі охорони здоров'я.

Магістр проектного менеджменту.

Сертифікований коуч за стандартами ICF і ECF.

Досвід роботи бізнес-тренера та коуча: 8 років. З 2008 р. проводить навчальні програми як для медичних представників, співробітників аптек, так і керівників різного рівня. Автор програм навчання з розвитку навичок продажу в ОТС і Rx сегментах, перемовин, підвищення якості обслуговування клієнтів, управління часом, мерчандайзингу, розробки та проведення промоційних акцій для аптек, навчання з публічних виступів, менеджменту. Усі навчальні програми ґрунтуються на успішному практичному досвіді у фармацевтичному бізнесі, управлінні проектами у сфері організації охорони здоров'я.

Базова освіта: вища медична.

2-а вища освіта: Академія управління при Президентові України за спеціальністю «Проектний менеджмент».

Сертифікований курс «Професійний коуч» в рамках проекту «Міжнародний Інститут розвитку Бізнесу».

Додаткова освіта: навчальний курс «Тренінг для тренерів», ряд спеціалізованих тренінгів з ораторського мистецтва та презентації, мистецтва переговорів, продажу, менеджменту та тайм-менеджменту, бізнес-процесового управління компанією.

Досвід лікарської роботи: 6 років.

Досвід роботи у фармацевтичному  бізнесі: 20 років, у брендових та генеричних компаніях  від медичного представника, керівника зовнішньої служби, продакт-менеджера, внутрішнього тренера та коучинг-менеджера до заступника директора компанії з розвитку.

Різні види діяльності та досвід роботи в різних моделях ведення бізнесу дозволили набути цілісного системного бачення, розуміння маркетингових стратегій, форм і методів просування препаратів, розуміння потреб клієнта, досвіду у сфері продажу та перемовин, публічних виступів, формування робочої команди, планування та управління людьми, розробка та проведення навчання персоналу. 

Області спеціалізації:

  • Діагностика з метою виявлення потреб організації в навчанні та розвитку персоналу.
  • Розробка та проведення програм навчання з ефективних комунікацій (продажів та перемовин).
  • Супервізії на робочому місці.
  • Стандарти роботи.
  • Формування команди, яка здатна самостійно розвиватися.
  • Розробка та проведення програм навчання з управління проектами.
  • Тайм менеджмент.
  • Програми лояльності та промоційні акції.
  • Мерчандайзинг.
  • Коучінг.

Робота з клієнтами проводиться від діагностики до впровадження проекту у життя.

Деякі ключові клієнти:

ТОВ «Глаксо Сміт Кляйн Фармасьютікалс Україна», ПП «Хелсівей», ТОВ «Санофі-Авентіс Україна», ТОВ «Медична компанія «Медікус», ПрАТ «Ліктрави», НВ ТОВ «Екомед», ТОВ «Інтердез», мережі аптек: «Крок», «Медсервіс», «Медпрепарати», «Медицина для Вас», ПП «Наша аптека», Національна агенція України з питань державної служби та багато інших.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити