Тренери

Слєпченко Тамара




Про тренера

ТАМАРА СЛЄПЧЕНКО - професійний візажист-стиліст, засновник та CEO (керуючий директор) школи та студії MAKE ME UP Studio and School з досвідом роботи в індустрії краси 20 років:  на конкурсах краси та показах, зокрема зарубіжних, на тижнях моди Odessa Fashion Day, Ukrainian Fashion Week.

Брала участь у проектах для іноземних та українських друкованих видань: Flanelle (Канада), London College of Fashion, University of the Arts London,  Макіяж + YOU Professional,  Airport та ін. ТБ шоу "Хата-на-Тата" на СТБ. Дипломований Fashion візажист-стиліст. Офіційний партнер та керевник  відділу візажистів  Odessa Fashion Day, речник на Конференції в Нью-Йорку 2020р., речник на майстер-класах у Ницці та Монако 2022р.  

"Я переконана, що кожна людина народжена бути щасливою. Я створила цей проект, щоб як найбільше людей стикнулися з красою та творчістю. Щоб кожен, хто до нас приходить став ще щасливішим - від нового образу, до нових знань та можливостей. Щоб життя стало яскравішим, кольоровим, з мріями, з наповненістю, реалізацією себе, зростанням і творенням"

МОЯ ІСТОРІЯ- ІНТЕРВ'Ю ТАМАРИ СЛЄПЧЕНКО ДЛЯ ЖУРНАЛУ "COOL'BABA"

1. ЯК ВИ ПРИЙШЛИ У ПРОФЕСІЮ?

У професію я прийшла не відразу – дуже довгий час робота візажистом була моїм хобі і, маючи вищу економічну освіту, я займалася зовсім іншою справою. Тим не менш, любов до прекрасного у вільний час брала верх і справа йшла сама собою. Поступово зібралася база клієнтів, і я почала давати індивідуальні та групові уроки з макіяжу.

​​

2. ЯК З'ЯВИЛАСЯ ІДЕЯ СТВОРИТИ СПРАВЖНІЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД, ДЕ МОЖНА ЗДОБУТИ НЕ ЛИШЕ КІЛЬКА УРОКІВ З МАКІЯЖУ, А Й ПОВНОЦІННЕ НАВЧАННЯ ПРОФЕСІЇ СТИЛІСТА-ВІЗАЖИСТА?

Якось настав момент, коли я зрозуміла, що вичерпала себе на колишній роботі.  І почала шукати інший напрямок. І як часто з нами буває, не помічала того, що лежало буквально під ногами. «Це ж моє хобі» -  думала я і навіть уявити не могла, на що це може перетворитися. На ідею створення своєї школи макіяжу підштовхнув мене мій чоловік.  Саме він побачив у мені потенціал у цій справі. І я вирішила спробувати.

Почала я свій бізнес у 2014 році,  складний  час для  України. Пам'ятаю, як оточуючі дивувалися як можна відкривати бізнес у кризу. Але мене це не бентежило та з першого дня відкриття пішов такий потік учнів, що часом я навіть не встигала роздумати, що відбувається та що я роблю для цього. Мені здавалося, що все відбувається само собою, але зараз я розумію, що вся справа була в якісному продукті та в такому підході.

​​

3. ЯК ПРОХОДИТЬ НАВЧАННЯ У ВАШІЙ ШКОЛІ?  РОЗКАЖІТЬ ПРО МЕТОДИКИ.

Насамперед – якісно. Якість – це те, з чого ми розпочинали нашу роботу і те, що завжди намагаємося тримати на висоті, незважаючи на швидкість розвитку та кількість учнів.

Свого часу, коли я була в ролі учениці та проходила навчання у різних школах та містах, я ставила собі запитання: «Як можна донести до учнів те, що їм не зрозуміло?» Так народилася власна покрокова методика навчань, де учень отримує всі відповіді на питання від «А» до «Я» цією методикою ми докорінно відрізняємося від багатьох шкіл у б'юті індустрії.

Невеликі групи та найкращі викладачі – гарантують дуже ретельний та індивідуальний підхід до кожного нашого учня. Спеціально розроблені навчальні матеріали  зі схемами, покроковими інструкціями та замальовками кожного етапу містять наочні приклади та залишаються у наших учнів  після завершення навчання.  Випускники професійних курсів мають можливість проходити практику на іміджевих заходах: зйомках, конкурсах краси, показах.

Над усім цим працює велика команда спеціалістів.  Наші викладачі – не лише професіонали своєї справи, це б'юті-родина, об'єднана однією метою  - Навчити створювати красу.

4. МИСТЕЦТВО МАКІЯЖУ МОЖУТЬ ОСВОЇТИ БУДЬ-ХТО ЧИ ПОТРІБНІ ПЕВНІ ЗДІБНОСТІ?

Отримати навички може будь-хто. Особливо, якщо йдеться про макіяж для себе. Що стосується професійного курсу для візажистів,  до нас приходять навчатись як дівчата, так і хлопці будь-якого віку з 14 до 45 років. Та перетворити свої навички на мистецтво може будь-хто, хто старанно працює та фанатіє від своєї справи.

5. ФАХІВЦІВ У ЯКИХ НАПРЯМКАХ ВИ ГОТУЄТЕ?

На сьогоднішній день ми готуємо майстрів візажистів – стилістів та бровістів. У нас можна пройти всі базові курси у цій сфері та, звичайно ж, курси підвищення кваліфікації.

6. ЩО ПОТРІБНО, ЩОБ РОЗПОЧАТИ ПРАКТИКУ ВІЗАЖИСТА?

Насамперед бажання. Навчатися професійному візажу приходять як для отримання професії для роботи в подальшому, так і  ті, хто хоче здобути нову професію або нове хобі з глибокими знаннями.  Потім потрібно пройти базове навчання професійного макіяжу. У нас таке навчання включає найповнішу програму, понад 100 годин та триває близько 3-х місяців.  Багато працювати – чим більше практики, тим швидше ти станеш успішнішим та створиш свою базу клієнтів.  Підвищувати кваліфікацію та оновлюватися  мінімум 2 – 3 десь у рік. Любити та розвивати свою справу – адже це чудова  область для творення прекрасного.

7. ТРЕНДИ У  МАКІЯЖІ, ВОНИ ПОСТІЙНО ЗМІНЮЮТЬСЯ,  ЧИ  Є  "НЕСТАРІЮЧА  КЛАСИКА"?

«Ніщо так не старить жінку, як застарілий макіяж…» Це прислів'я дійсно актуальне, адже як виглядає макіяж дівчини чи жінки, можна зрозуміти, в якому часі вона живе. Тому в макіяжі необхідно стежити за актуальними трендами.

Зараз актуальний макіяж 50/50: наполовину у матових, наполовину у сяючих текстурах. Наприклад, це може бути матова шкіра, матові губи та сяючий макіяж очей; або матовий smokey eyes та сяюча шкіра; або ж матова шкіра і матовий smoky eyes, але глянсові сяючі губи. Завдяки такій тенденції, макіяж виглядає набагато цікавіше, а у нас з'являється набагато більше можливостей.

Якщо ще зовсім недавно у тренді був акцент на брови та губи, то зараз це очі та губи – один із цих акцентів або обидва одразу. Брови стали трохи легшими, ніж раніше, як і вийшла з моди жорстка корекція вилиць. З цієї причини у тренді знову стрілки, smoky eyes, пишні вії та класичний вечірній макіяж очей із затемненим куточком.  Губи від найніжніших пастельних відтінків до темних, ну і звичайно ж, червоних. Текстури актуальні будь-які – кремові, матові та глянсові.

Цьому та багато іншого ми будемо раді навчати у стінах нашої студії та школи, яка, до речі, зараз розширюється.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Анастасия Сербенова,26.05.2023, 11:12
Я несколько лет увлекалась макияжем. Красила себя, подруг. И зимой прошлого года я написала себе цели на год, одной из них было пройти курс визажиста. Я долго смотрела, искала. Ничего не внушало доверия, так очень маленькое количество часов, оформление сайта, и маленькое количество работ выставленных на сайте и в соцсетях. И тут я увидела сайт этой прекрасной школы. https://www.make-me-up.org/uk Мне так понравилось оформление, подробное описание курсов Доверие сразу возросло. И я хотела записаться ещё 12 февраля, но тогда у меня не получилось. А потом я увидела что курсы опять возобновились, и я записалась на них и не пожалела. Это были прекрасные 2 месяца обучения. Независимо от ситуации я работала, старалась, выкладывала все свои усилия и наконец я получила плоды своей работы. И хотя это только начало, я верю что у меня всё получится и я смогу стать прекрасным визажистом. Спасибо школе за всё, преподаватели очень хорошо и доступно объясняют!
Тамара Слепченко,19.06.2023, 13:47
Настя, спасибо за такие теплые слова, они мотивируют нас на работу!

Залишити коментар

Дивіться також ЗВО/ВНЗ в Одесі, коледжі в Одесі, курси в Одесі, репетиторів в Одесі, роботу в Одесі.