Тренери

Владика Олена




Про тренера

Олена Владика - фінансовий директор транспортно-логістичної компанії SAT, одного з лідерів ринку вантажоперевезень України; керуючий партнер консалтингової компанії ADVANCED BUSINESS SOLUTIONS.

Олена Владика має успішний 15-річний досвід роботи в якості лідера фінансової служби в українських і міжнародних компаніях. Зокрема, в якості фінансового та генерального директора допомогла дочірній компанії найбільшого російського холдингу каталожної торгівлі «Світ книги» стати одним з провідних операторів ринку direct-mail в Україні і отримати визнання Національного Бізнес-Рейтингу як лідера галузі в 2011-2012 р.

Олена має багаторічний позитивним досвідом постановки й оптимізації процесів фінансового управління в кіно- і TV-виробництві та медіа-індустрії в 2007 г. (UA-Media, Амедіа Україна), а також в рекламному бізнесі і медицині (1999-2007), будівництві ( 2008 р), девелопменті та ритейлі (2008-2013 г).

Олена Владика впроваджує рішення, спрямовані на підвищення ефективності бізнесу: інвестиційне проектування, бізнес-планування, багаторівневе фінансове моделювання, постановка і автоматизація процесів управлінського обліку і бюджетування, розробка та впровадження ефективної системи контролінгу та бізнес-аналізу.

Олена консультувала і співпрацювала з такими компаніями, як Бета-Груп, Бурда-Україна, Ivideon, Пастпром, Екомаркет, група ЕКО, Альтерра, Wilz, Alux, Eurolife Ukraine тощо, органи муніципального управління, супроводжує інвестиційні проекти приватних інвесторів. 

Освіта:

CIPA- Certified International Professional Accountant, the Eurasian Council of Certified accountants and Auditors;
CAP- Certified Accounting Practitioner, the Eurasian Council of Certified accountants and Auditors;
Diploma in Performance Management in Russian, The Chartered Institute of Management Accountants, UK;
Diploma in International Financial Reporting, Association of Chartered Certified Accountants, UK;
Diploma in Management of Organisation (MINI-MBA Professional), City Business Scholl, RU, EDLEA, ELBA.

Олена спеціалізується на таких питаннях: постановка системи управлінського обліку та бюджетування для підвищення ефективності бізнесу; управління оборотним капіталом; прийняття інвестиційних рішень; збалансована система показників (Balanced Scorecard); фінансове моделювання, інвестиційне проектування, попроцесного калькулювання Activity-Based costing, Marginal costing, розробка систем контролінгу та бізнес-аналізу тощо.

У бізнес-школі «Міжнародний інститут бізнесу» Олена Владика викладає курси «Фінансовий і управлінський облік» та «Управлінський облік».


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.