Національний університет харчових технологій (НУХТ)

Національний університет харчових технологій (НУХТ)

Национальный университет пищевых технологий (НУПТ)





  • Безкоштовне навчання
  • Платне навчання
  • Військова кафедра
  • Гуртожиток
  • Післядипломна освіта
  • Аспірантура, докторантура
  • Пiдготовче вiддiлення

17000
студентів
1000
викладачів
420
кандидатів
наук
350
професорів
і докторів наук

Спеціальності та освітні програми

557
Конкурсні пропозиції з офіційної бази ЄДЕБО
Фільтри

051 Економіка

  • Спеціальність «Економіка», на 1 курс.
  • Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і управління.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (25.09.2023 — 30.06.2026).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 8 — 18 вересня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ

0.35 ≥ 100 Українська мова

0.4 ≥ 100 Математика

Предмет на вибір ЗНО/НМТ

0.2 ≥ 100 Біологія

0.2 ≥ 100 Фізика

0.2 ≥ 100 Хімія

0.25 ≥ 100 Іноземна мова

0.25 ≥ 100 Історія України

або ЗНО 2020 - 2021

Обовʼязкові предмети ЗНО

0.35 ≥ 100 Українська мова

Предмет на вибір ЗНО

0.2 ≥ 100 Біологія

0.25 ≥ 100 Іноземна мова

0.25 ≥ 100 Історія України

0.4 ≥ 100 Математика

0.25 ≥ 100 Географія

0.2 ≥ 100 Фізика

0.2 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Економіка», на 1 курс.
  • Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і управління.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 51.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ

0.35 ≥ 100 Українська мова

0.4 ≥ 100 Математика

Предмет на вибір ЗНО/НМТ

0.25 ≥ 100 Іноземна мова

0.25 ≥ 100 Історія України

0.2 ≥ 100 Біологія

0.2 ≥ 100 Фізика

0.2 ≥ 100 Хімія

або ЗНО 2020 - 2021

Обовʼязкові предмети ЗНО

0.3 ≥ 100 Українська мова

0.3 ≥ 100 Математика

Предмет на вибір ЗНО

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.3 ≥ 100 Історія України

0.3 ≥ 100 Біологія

0.3 ≥ 100 Географія

0.3 ≥ 100 Фізика

0.3 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Економіка», на 1 курс.
  • Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і управління.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (25.09.2023 — 30.06.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 8 — 18 вересня.
  • Місця: контракт — 20.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ

0.35 ≥ 100 Українська мова

0.4 ≥ 100 Математика

Предмет на вибір ЗНО/НМТ

0.25 ≥ 100 Іноземна мова

0.25 ≥ 100 Історія України

0.2 ≥ 100 Біологія

0.2 ≥ 100 Фізика

0.2 ≥ 100 Хімія

або ЗНО 2020 - 2021

Обовʼязкові предмети ЗНО

0.3 ≥ 100 Українська мова

0.3 ≥ 100 Математика

Предмет на вибір ЗНО

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.3 ≥ 100 Історія України

0.3 ≥ 100 Біологія

0.3 ≥ 100 Географія

0.3 ≥ 100 Фізика

0.3 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Економіка», на 1 курс.
  • Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і управління.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 3.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ

0.35 ≥ 100 Українська мова

0.4 ≥ 100 Математика

Предмет на вибір ЗНО/НМТ

0.25 ≥ 100 Іноземна мова

0.25 ≥ 100 Історія України

0.2 ≥ 100 Біологія

0.2 ≥ 100 Фізика

0.2 ≥ 100 Хімія

або ЗНО 2020 - 2021

Обовʼязкові предмети ЗНО

0.35 ≥ 100 Українська мова

Предмет на вибір ЗНО

0.25 ≥ 100 Іноземна мова

0.25 ≥ 100 Історія України

0.4 ≥ 100 Математика

0.2 ≥ 100 Біологія

0.25 ≥ 100 Географія

0.2 ≥ 100 Фізика

0.2 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Економіка», на 1 курс.
  • Факультет: Навчально-науковий інститут економіки і управління.
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки 6 місяців навчання (25.09.2023 — 28.02.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 8 — 18 вересня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ

0.35 ≥ 100 Українська мова

0.4 ≥ 100 Математика

Предмет на вибір ЗНО/НМТ

0.25 ≥ 100 Іноземна мова

0.25 ≥ 100 Історія України

0.2 ≥ 100 Біологія

0.2 ≥ 100 Фізика

0.2 ≥ 100 Хімія

або ЗНО 2020 - 2021

Обовʼязкові предмети ЗНО

0.35 ≥ 100 Українська мова

Предмет на вибір ЗНО

0.25 ≥ 100 Географія

0.25 ≥ 100 Іноземна мова

0.25 ≥ 100 Історія України

0.4 ≥ 100 Математика

0.2 ≥ 100 Біологія

0.2 ≥ 100 Фізика

0.2 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

Факультети

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Бакалавр

  • Спеціальність 161 Хімічні технології та інженерія, освітня програма «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок» (денна і заочна (дистанційна) форми навчання).
  • Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма «Харчові технології та інженерія» денна і заочна (дистанційна) форми навчання).
  • Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» (денна і заочна (дистанційна) форми навчання).

Магістр

  • Спеціальність 161 Хімічні технології та інженерія, освітня програма «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма «Технології зберігання і переробки зерна» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма «Технології зберігання,
    консервування та переробки молока» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма «Технології зберігання,
    консервування та переробки м’яса» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма «Технології зберігання,
    консервування та переробки плодів і овочів» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма «Технології органічних харчових продуктів» (денна форма навчання).
  • Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма «Технології продуктів бродіння і виноробства» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма «Технології харчових
    концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів» (денна форма навчання).
  • Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах» (денна форма навчання).
  • Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 181 Харчові технології, міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Lean-виробництво харчової продукції» (денна форма навчання).
  • Спеціальність 181 Харчові технології, міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» (денна форма навчання).

Доктор філософії

  • Спеціальність 181 Харчові технології, освітньо-наукова програма «Харчові технології» (денна, заочна форми навчання).

Доктор наук

  • Спеціальність 181 Харчові технології (форма навчання – денна).

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут імені акад. І.С.Гулого

Бакалавр

  • Спеціальність 035 Філологія, освітня програма «Мовнокомунікативні студії в кіберпросторі» (денна форма навчання).
  • Спеціальність 053 Психологія, освітня програма «Психологія бізнесу та управління» (денна форма навчання).
  • Спеціальність 131 Прикладна механіка, освітня програма «Прикладна механіка» (денна і заочна (дистанційна) форми навчання).
  • Спеціальність 133 Галузеве машинобудування, освітня програма «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» (денна і заочна (дистанційна) форми навчання).
  • Спеціальність 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, освітня програма «Електротехніка та інформаційні технології» (денна і заочна (дистанційна) форми навчання).
  • Спеціальність 142 Енергетичне машинобудування, освітня програма «Холодильні техніка та технології» (денна і заочна (дистанційна) форми навчання).
  • Спеціальність 144 Теплоенергетика, освітня програма «Теплоенергетика та енергоефективні технології» (денна і заочна (дистанційна) форми навчання).
  • Спеціальність 186 Видавництво та поліграфія, освітня програма «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» (денна і заочна (дистанційна) форми навчання).

Магістр

  • Спеціальність 131 Прикладна механіка, освітня програма «Прикладна механіка» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 133 Галузеве машинобудування, освітня програма «Інжиніринг харчових виробництв» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 133 Галузеве машинобудування, освітня програма «Інжиніринг
    фармацевтичних та біотехнологічних виробництв» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 133 Галузеве машинобудування, освітня програма «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, освітня програма «Електротехнічні системи електроспоживання» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 142 Енергетичне машинобудування, освітня програма «Холодильні техніка та технології» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 144 Теплоенергетика, освітня програма «Теплоенергетика та енергоефективні технології» (денна і заочна форми навчання).

Доктор філософії

  • Спеціальність 133 Галузеве машинобудування, освітньо-наукова програма «Машини та апарати харчових, мікробіологічних і фармацевтичних виробництв» (денна, заочна форми навчання).
  • Спеціальність 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, освітньо-наукова програма «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» (денна, заочна форми навчання).
  • Спеціальність 144 Теплоенергетика, освітньо-наукова програма «Теплоенергетика та енергоефективні технології» (денна, заочна форми навчання).

Доктор наук

  • Спеціальність 133 Галузеве машинобудування (форма навчання — денна).

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Бакалавр

  • Спеціальність 051 Економіка, освітня програма «Економіка підприємства» (денна і заочна (дистанційна) форми навчання).
  • Спеціальність 051 Економіка, освітня програма «Економіка та правове забезпечення бізнесу» (денна і заочна (дистанційна) форми навчання).
  • Спеціальність 061 Журналістика, освітня програма «Реклама та зв'язки з громадськістю» (денна форма навчання).
  • Спеціальність 071 Облік і оподаткування, освітня програма «Облік і аудит» (денна і заочна (дистанційна) форми навчання).
  • Спеціальність 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок, освітня програма «Фінанси, банківська справа та страхування» (денна і заочна (дистанційна) форми навчання).
  • Спеціальність 073 Менеджмент, освітня програма «Менеджмент» (денна і заочна (дистанційна) форми навчання).
  • Спеціальність 073 Менеджмент, освітня програма «Менеджмент персоналу» (денна і заочна (дистанційна) форми навчання).
  • Спеціальність 075 Маркетинг, освітня програма «Маркетинг» (денна і заочна (дистанційна) форми навчання).
  • Спеціальність 076 Підприємництво та торгівля, освітня програма «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (денна і заочна (дистанційна) форми навчання).
  • Спеціальність 076 Підприємництво та торгівля, освітня програма «Цифровий бізнес» (денна і заочна (дистанційна) форми навчання).
  • Спеціальність 292 Міжнародні економічні відносини, освітня програма «Міжнародна економіка» (денна і заочна (дистанційна) форми навчання).

Магістр

  • Спеціальність 051 Економіка, освітня програма «Економіка підприємства» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 061 Журналістика, освітня програма «Реклама та зв'язки з громадськістю» (денна форма навчання).
  • Спеціальність 071 Облік і оподаткування, освітня програма «Облік і аудит» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок, освітня програма «Фінанси, банківська справа та страхування» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 073 Менеджмент, освітня програма «Менеджмент персоналу» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 073 Менеджмент, освітня програма «Менеджмент організацій і
    адміністрування» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 075 Маркетинг, освітня програма «Маркетинг» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 076 Підприємництво та торгівля, освітня програма «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 292 Міжнародні економічні відносини, освітня програма «Міжнародна економіка» (денна і заочна форми навчання).

Доктор філософії

  • Спеціальність 051 Економіка, освітньо-наукова програма «Економіка» (денна, заочна форми навчання).
  • Спеціальність 073 Менеджмент, освітньо-наукова програма «Менеджмент» (денна, заочна форми навчання).
  • Спеціальність 075 Маркетинг, освітньо-наукова програма «Маркетинг» (денна, заочна форми навчання).

Доктор наук

  • Спеціальність 051 Економіка (форма навчання — денна).
  • Спеціальність 073 Менеджмент (форма навчання — денна).
  • Спеціальність 075 Маркетинг (форма навчання — денна).

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Бакалавр

  • Спеціальність 122 Комп’ютерні науки, освітня програма «Інформаційні системи та штучний інтелект» (денна форма навчання).
  • Спеціальність 122 Комп’ютерні науки, освітня програма «Комп’ютерні науки» (денна і заочна (дистанційна) форми навчання).
  • Спеціальність 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка, освітня програма «Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації» (денна і заочна (дистанційна) форми навчання).

Магістр

  • Спеціальність 122 Комп’ютерні науки, освітня програма «Управління інформацією та аналітика даних» (денна форма навчання).
  • Спеціальність 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка, освітня програма «Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління» (денна і заочна форми навчання).

Доктор філософії

  • Спеціальність 122 Комп’ютерні науки, освітньо-наукова програма «Комп’ютерні науки» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка, освітньо-наукова програма «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» (денна, заочна форми навчання).

Доктор наук

Спеціальність 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка (форма навчання — денна).

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Бакалавр

  • Спеціальність 017 Фізична культура і спорт, освітня програма «Фізична рекреація та оздоровлення людини» (денна форма навчання).
  • Спеціальність 101 Екологія, освітня програма «Екологія та екоменеджмент» (денна і заочна (дистанційна) форми навчання).
  • Спеціальність 162 Біотехнології та біоінженерія, освітня програма «Біотехнології:
    фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» (денна і заочна (дистанційна) форми навчання).

Магістр

  • Спеціальність 101 Екологія, освітня програма «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 162 Біотехнології та біоінженерія, освітня програма «Промислова та фармацевтична біотехнологія» (денна і заочна форми навчання).

Доктор філософії

  • Спеціальність 162 Біотехнології та біоінженерія, освітньо-наукова програма «Біотехнологія» (денна, заочна форми навчання).

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка

Бакалавр

  • Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма «Технології харчування» (денна і заочна (дистанційна) форми навчання).
  • Спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа, освітня програма «Готельно-ресторанна справа» (денна і заочна (дистанційна) форми навчання).
  • Спеціальність 242 Туризм і рекреація, освітня програма «Туризм» (денна і заочна (дистанційна) форми навчання).

Магістр

  • Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» (денна форма навчання).
  • Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа, освітня програма «Готельна і ресторанна справа» (денна і заочна форми навчання).
  • Спеціальність 242 Туризм і рекреація, освітня програма «Туризм і рекреація» (денна і заочна форми навчання).

Доктор філософії

  • Спеціальність 181 Харчові технології, освітньо-наукова програма «Харчові технології» (денна, заочна форми навчання).

Абітурієнтам

Національний університет харчових технологій єдиний в Україні вищий технічний
навчальний заклад, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців різних
освітньо-кваліфікаційних рівнів від молодшого спеціаліста до магістра для
високотехнологічних галузей промисловості. Щороку в університеті започатковується
підготовка фахівців за новими спеціальностями і спеціалізаціями, продиктована вимогами часу і науково обґрунтованим ставленням до проблем харчування населення України. Молоді люди, з огляду на кон'юнктуру ринку і стрімкий розвиток харчової та переробної промисловості, свідомо роблять ставку на вищу освіту і саме на НУХТ.

Навчання в НУХТ гарантія якісної підготовки, яка базується на останніх світових досягненнях галузі, а також добра перспектива працевлаштування, зумовлена заслуженим авторитетом університету і високою кваліфікацією фахівців. Переважна більшість випускників розподіляється на роботу за умовами договорів із підприємствами. А студенти, які виявили схильність до наукових досліджень та отримали диплом із відзнакою, рекомендуються до вступу в аспірантуру.

НУХТ навчальний заклад, в якому створений замкнутий цикл доуніверситетської,
ступеневої та післядипломної підготовки і перепідготовки фахівців. До складу НУХТ крім базового вищого навчального закладу входять два інститути підвищення кваліфікації, 6 філій і 11 коледжів, розташованих у різних містах України.

Підготовку до здачі ЗНО та вступу до університету здійснює Підготовче відділення.

Для отримання повної та детальної інформації стосовно термінів, умов прийому, іспитів та необхідних сертифікатів центру оцінювання для вибраних спеціальностей звертайтеся в приймальну комісію за тел.: [відкрити контакти](044) 287-96-36, [відкрити контакти](044) 289-64-00, [відкрити контакти](044) 287-93-71.

Документи для вступу:

  • Заява про допуск до участі у конкурсному відборі (подається в електронному вигляді
    у визначені терміни).
  • Документ про освіту на основі якого здійснюється вступ і додаток до нього.
  • Документ, що посвідчує особу та громадянство (+ його копія).
  • Копія військово-облікового документа, (військового квитка або тимчасового посвідчення військовозобов’язаного, а для призовників - посвідчення про приписку до призовних дільниць).
  • Чотири однакових кольорових фотокартки розміром 3 × 4 см (відповідно до вимог
    до цифрового зображення фото).
  • Копії документів, що засвідчують підстави для отримання спеціальних умов для
    зарахування та/або навчання (для осіб, які мають таке право).
  • Копія реєстраційного номеру облікової картки платника податків (ідентифікаційний
    номер).
  • Копії документів, що засвідчують підстави для нарахування додаткових конкурсних
    балів (за наявності).
  • Медична довідка за формою 086-о (тільки для осіб, які претендують на поселення у
    гуртожиток).
  • Копія свідоцтва про укладення шлюбу, свідоцтва про зміну прізвища тощо (для осіб,
    які у пред'явлених документах мають розбіжності у прізвищі, імені або по батькові).

Усі копії документів безкоштовно засвідчуються за оригіналом приймальною
комісією.

Про ЗВО/ВНЗ

Матеріально-технічна база: 6 навчальних корпусів, відділ інформаційних технологій, науково-технічна бібліотека, обладнана сучасними комп'ютерами з виходом в мережу Інтернет, студентський кампус із 6 гуртожитками, навчальний корпус фізичного виховання з басейном, спортивно-оздоровчі табори «Буревісник» (Конча-Заспа), «Біла берізка» (Закарпаття).

Історія університету бере початок у 1884 році, коли при Смілянському рафінадному заводі були відкриті технічні класи перший в історії Російської імперії технічний навчальний заклад для підготовки техніків-хіміків і майстрів цукрового виробництва. Вони стали базою для створення в Києві інституту цукрової промисловості. За роки існування він значно розширив палітру спеціальностей підготовки і став відомим не тільки на території колишнього СРСР, а й визнаним авторитетом за кордоном

Відповідно до Указу Президента України №266 / 2002 від 19 березня 2002 року, з огляду на загальнодержавне і міжнародне визнання результатів діяльності університету та його вагомий внесок у розвиток національної освіти і науки навчальному закладу надано статус національного. Відтоді його назва Національний університет харчових технологій.


Навчання в університеті гарантія якісної підготовки, яка базується на останніх світових досягненнях галузі. Заслужений авторитет НУХТ і висока кваліфікація його фахівців запорука стовідсоткового працевлаштування, тому випускники Національного університету харчових технологій мають попит у різних галузях господарства і успішно будують свою кар'єру.


Відгуки

317
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Всі негативні коментарі які тут про факультет БТЕК правда 100% Довіртеся і навіть не пробуйте туди йти,щоб перевірити це. Занижена самооцінка, розхитана психіка, страх і ненависть до навчання. Все що дає цей факультет ,плюс ти не знаєш як себе реалізувати у житті, тому що після цього всього ти точно не хочеш працювати по спеціальності, без магістратури нікуди не беруть , а на магістратуру до тих звірів, а не викладачів іти ніхто не хоче

,

Закінчую навчання на спеціальності журналістика, освітньої програми реклама та зв'язки з громадськістю. Тому буду говорити саме за своє навчання - повністю задоволена. Наша спеціальність має сучасну програму, яка з кожним роком удосконалюється. Всі викладачі компетентні та проводять цікаві пари з реальними кейсами та креативними завданнями. Щодо ціни, то вона може здатися високою, але повністю себе виправдовує + якщо одразу не поступили на бюджет, то протягом навчання вас можуть перевезти ( так було у мене). Дистанційне навчання теж якісне. Всі пари проводяться так само, як і очно. До того ж, викладачі завжди йдуть на поступки та допомогають, якщо виникають проблеми. Деканат теж лояльний. В гуртожитку не жила, але була і в 3, і в 7 (саме там живуть журналісти). Чесно кажучи, то умови так собі. Але 7 гуртожиток більш новіший та з ремонтом. Але його мінус в тому, що далеченько йти до метро. В цілому, університет розташований в центрі Києва, поряд метро та парк Шевченка.

,

Подытожив, все что пишут про 1)психологическое давление; 2) про то что у каждого преподавателя свои личные требования, которые противоречат друг другу, а виноват все равно ты; 3) любимчиков и выскочек; 4)устаревший материал или материал просто с интернета; Лично по моему опыту так же подтверждаю что это все правда. Если бы я знала, какое качество образования и какие нервные испытания придется пережить - я бы просто занималась самообучением и прошла бы IT-курсы, а не пошла бы получать высшее, особенно в НУХТ, потому что зарплата специальности биотехнолога - это просто издевательство для таких условий труда и дедовщины. Под конец все таки добавлю про плюсы университета - это столовые. Ассортимент, разнообразие столовых, цены - просто замечательно. Но готовы ли вы поступать в университет просто потому что там класные столовые и не более, при таком количестве фундаментальных минусов, это уже ваше личное решение.

,

К предыдущей 4й части отзыва, если вы думаете, что такие проблемы только с практикой, и что все это время до этого по предметам все в порядке - вы крупно ошибаетесь. Элементарные материалы, методички, конспекты, методики к практикам - все это очень часто нужно буквально выпрашивать у преподавателя, потому что они просто забыли подгрузить этот материал. Ведут несколько лет один и тот же предмет, и каждый год "просто забывают". К тому же часто бывает что этот материал подан в не самой удобной форме, например, конспекты лекций в виде огромных презентаций с маленьким шрифтом, либо методички, в которых место абзаца и табуляции все вручную проставлено пробелами, хотя студентам за грамотность оформления файлов делают выговоры, но сами они этим требованиям не стремятся соответствовать.

,

Если вы дотянете до последнего курса после всех унижений и не уйдете на заочку - вам нужен диплом по пресловутой "стрессоустойчивости", про которую везде так любят рассказывать представители БТЕКа о своих выпускниках. На 4 курсе вас ждет практика, которая ничего из себя не представляет, это одним словом цирк, в котором, опять таки, все вопросы должны решать вы сами. Практика длится примерно 4 недели, и первые 2 из них вас просто игнорируют. И потом, конечно же, массово возникают случаи что за день до сдачи пересматривают эти отчеты практики, и, о ужас, они же не такие как они ожидали их увидеть. Потому что никто не объясняет как их делать, ни ответственный за это человек в деканате, ни представители с фиктивной практики, которым звонишь, и все 4 недели они говорят одно и то же - мы не можем дать вам доступ к закрытым данным. При этом эти закрытые данные НУЖНЫ для написания отчета, потому что это требует деканат. Зачем тогда организовывать такую практику вообще с этим предприятием?


Залишити відгук

Дивіться також усі ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.