Школи в Харкові
Школа «Мармеландія» р-н Київський

Школа «Мармеландія» р-н Київський



Про школу

Інформація з офіційної бази ЄДЕБО
  • Приватна форма власності
  • Школа
  • Денна

Відгуки

11
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Племянница ходила в сад в прошлом году, няня была такая грубиянка и высокомерная.

,

Не садочок, а якась контора незрозуміла. З дітьми не займаються, належним чином не доглядають., можуть на вулицю в мокрому одязі вивести на прогулянку

,

Дитина провчилась рік ,знань 0, незрозуміло чим займався вчитель ,зараз в звичайній школі треба з початку пройти весь навчальний рік Мармеландіі ,питання за що беруть гроші ,школа рівень дитячого садку . Обурення та жах

,

Донька закінчила у цьому році другий клас у цій школі. За цього часу дуже доречним було і залишається укриття (то було перше,на що дивився). Є генератор та все необхідне, щоб навіть за тривоги в навчатися, а не просто сидіти. Зараз ходимо до літнього табору при школі, додому ввечері не забрати, бо, то басейн, то квести, то ще багато чого. Приємно здивувала ціна та відсутність вступних внесків.

,

В этом году сложно найти было школу,которая будет работать офлайн. Очень рады, что нашли, слабо верю в онлайн обучение для первоклашки. Адрес здесь не верный, школа переехала на Челюскинцев 3 , тоже рядом с м.Киевская. Еще и ближе. Огромное здание. Показали убежище, школу. Нам понравилось - просторно, надежно. Ждем встречу с учителем и начала учебного года. Всем мира!


Залишити відгук

Дивіться також усі школи в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, курси в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, дитячі садки в Харкові, роботу в Харкові.