Тренери

Костюк Наталія Василівна




Про тренера

Психолог, бізнес-тренер, коуч за програмою ECF, ведуча трансформаційних ігор член Міжнародної психологічної асоціації проективних методик

Понад 5 років займаюся психологією. До цього часу понад 10 років керувала міжнародними проектами. В результаті комунікації з багатьма людьми, організаціями та побудови успішних команд зрозуміла що психологія це моє покликання.

Зараз я – дипломований психолог, бізнес-тренер, сертифікований коуч за програмою ECF, ведуча трансформаційних ігор, член Міжнародної психологічної асоціації проективних методик, віце – президент Агенції європейських інновацій.

Провела понад 100 тренінгів, понад 500 годин психологічних консультацій та коуч-сесій.

Розробила унікальний продукт – аудит команд через геймифікацію. Це буде корисно власникам та керівникам бізнесу, які хочуть реалізовувати свої амбітні цілі. Окремо заслуговує увагу моя робота з профорієнтацією. Тут йде мова не лише про роботу з підлітками, а із дорослими, які хочуть змінити свій професійний напрямок або досягнути нових вершин в кар’єрі.

Для мене психологія – це розвиток особистості. Психолог – це робота за покликанням, це робота з людьми, у яких є власні переживання, сумніви, роздуми над своїм майбутнім, над вибором у прийнятті рішень, які хочуть покращити якість свого життя чи просто «поговорити про своє». Психолог сприяє вирішенню самою ж людиною її проблем та завдань. Не залишайся на одинці зі своїми роздумами, звернися до спеціаліста.

В цьому житті, як і кожен з Вас, я стикалася з багатьма проблемами, завданнями, цікавилася питаннями самопізнання та самовдосконалення. Щоб знайти рішення чи отримати відповіді на мої питання, я зверталася до релігії, філософії, літератури, музики, подорожей і вже потім я звернулася до психології, яка і стала моїм покликанням.
Мій шлях був непростий, і за своє коротке життя мені вдалося багато дізнатися, але багато що залишилося загадковим і таємничим.. Я готова поділитися з вами тим, з чим познайомилася. А також готова пройти частину свого шляху разом з Вами, шукаючи відповіді на Ваші питання.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, курси у Львові, репетиторів у Львові, роботу у Львові.