Тренери

Потопальська Тетяна




Про тренера

ПРАКТИК!  Експерт-аналітик з питань оподаткування. Спікер семінарів Ділового Клубу. Член Експертної ради з питань підготовки узагальнюючих податкових консультацій при Міністерстві фінансів України. Член чисельних робочих груп з питань оподаткування Державної фіскальної служби  України, Міністерства фінансів України, комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики, з досвідом роботи радником з питань оподаткування.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Уляна Макота,02.02.2024, 10:54
Добрий день! Чи можна отримати консультацію стосовно паливного акцизу. Підприємство планує здійснювати в-во автомобільної хімічної продукції, а саме автомобільної хімії та косметики (КВЕД 20.59). Готова продукція Товариства буде виготовлятися під тиском з використанням скрапленого газу (пропану або суміші пропан-бутану) та Н-гексану, які в свою чергу будуть одним із основних елементів сировини, що планується закуповуватися, а саме імпортуватися з Польщі. Є ряд питань, які б хотіла прояснити.

Залишити коментар

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.