Вісім років разом з Education.ua!

Категорія: Новини

Зберегти
Вісім років разом з Education.ua!

Вже 8 років Education.ua допомагає українцям з вибором якісної освіти. За цей час ми зібрали найбільш повний, зручний та структурований каталог навчальних закладів. І минулого року 7 млн користувачів відвідали наш сайт.

Вітаємо всіх з Днем знань та хочемо розділити це свято з вами. Разом ми робимо важливу справу — допомагаємо людям ставати кращими!

Education.ua продовжує збільшувати свою базу та займати передові позиції в рейтингу освітніх сайтів України. Кожного року понад тисяча нових компаній та репетиторів реєструються на Education.ua.

На порталі можна знайти:

  • 2000 мовних курсів, 5300 програм підвищення кваліфікації та 3000 курсів різних напрямків;
  • 2775 репетиторів зі всієї України;
  • 1600 програм освіти за кордоном.

Що змінилось на сайті за рік

Ми зробили новий пошук у розділі «За кордоном», провели зимову та літню акції, розширили нашу команду й продовжуємо рухатись вперед та вгору!

Ми допомагаємо на кожному етапі життя людини. Минулого року більш ніж 1,5 млн чоловік відвідали розділ «Дитячі садки» та «Школи». З вибором закладу допомагають близько 115 тис. відгуків — це майже 53 томи «Війни та миру». Щороку розділ «ВНЗ» відвідують понад 3 млн користувачів, а за час вступної кампанії 2017 їх навідалося більш ніж 400 тис.

На наш сайт приходять, щоб ставати кращими. Хтось навчати, а хтось вчитись. Ми також прагнемо бути кращими і продовжувати розвивати корисний та важливий проект!

Вітаємо Education.ua з 8-річчям! Ви теж можете написати привітання проекту, будемо раді їх прочитати.


Коментарі

7
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
Наталія, znumi.com.ua, 12.11.2017, 11:14

Вітаю, гарну роботу робите. Частенько користуюсь.

Нина, 02.09.2017, 09:18

С Днем рождения!!! Продолжайте развиваться и покорять новые вершины! Приятно с вами работать! Дальнейших вам успехов!

Валерий Игоревич, 02.09.2017, 00:21

Поздравляю с Днем рождения!!! Желаю процветания, команде крепкого здоровья, творческих успехов, свершения всех планов, благополучия и всего самого наилучшего!!!

Аннв, 01.09.2017, 13:02

От всей души вас поздравляю и желаю дальнейших успехов и развития! Будьте всегда интересны и востребуемы!. С Днем Рождения!

Тесленко Роман Володимирович, 01.09.2017, 12:12

Вітаю команду Education.ua з Днем народження та бажаю успіхів у освітній діяльності, котра допомагає людям отримувати нові знання, навички та реалізовувати свій потенціал. Щиро вітаю всіх викладачів, учнів і працівників сфери освіти та науки з Днем знань і бажаю, щоб навчання та постійна самоосвіта були стилем життя кожного українця, адже кожний крок освіти замінює сім інших кроків на шляху розвитку та будівництва процвітаючої України. І пам'ятайте: інвестиції в знання дають найбільші прибутки. Успіхів вам! З повагою — Тесленко Роман Володимирович, Директор Українського науково-освітнього центру Престиж

Юлия, 01.09.2017, 11:49

Всегда приятно иметь с вами дело. Спасибо за хорошую работу, консультанты просто супер.

Анастасія, 01.09.2017, 11:26

З днем народження, Education.ua! Дякую менеджерам за гарний сервіс! Бажаю процвітання і вдячних клієнтів!


Залишити коментар

Інші статті в категорії Новини