Курси UI UX — ефективний шлях від новачка до експерта

Курси UI UX — ефективний шлях від новачка до експерта

Курси UI UX — це можливість освоїти нову професію в IT-індустрії для тих, хто поки немає потрібних знань в цьому напрямку, але дуже хоче змінити сферу діяльності. Крім того, вони можуть бути корисні і тим, хто вже має уявлення про графічний дизайн, але прагне розширити свої можливості.

Завдяки добре збалансованій і насиченій програмі курсів в різних компаніях, наприклад таких як центр підготовки IT-фахівців DAN.IT education, навіть новачок, починаючи вивчати WEB дизайн з основ Photoshop, може опанувати всі сучасні інструменти, для роботи з трендовими проектами, і досягти рівня дизайнера, який відповідає вимогам найбільших вітчизняних і закордонних компаній.

Особливий підхід

Курси, у напрямку UI UX дизайн, дозволяють пройти весь шлях, від начерків ідеї на папері, до створення діючих сайтів і додатків, які будуть, не тільки зручними у використанні, але візуально привабливими, які спонукають користувачів купувати пропоновані послуги і товари, що є основною метою бізнесу, незалежно від його спрямованості.

Основою навчальної програми є напрацювання студентами практичних навичок, що дозволяють мати конкурентні переваги, при працевлаштуванні. Тому, курси UI/UX design — це, в першу чергу, групові практичні заняття, що включають розробку чотирьох проектів від реальних клієнтів. Робота над проектами передбачає використання різних інструментів, створення прототипів і обговорення різних варіантів вирішення завдань.

Це сприяє освоєнню студентом графічних редакторів, причому, вже на ранніх етапах навчання, щоб підійти до реалізації першого власного дизайнерського проекту в повній готовності.

Вивчаючи веб дизайн на курсах, кожен отримує можливість навчитися:

  • працювати з різними інструментами і платформами;
  • пропонувати різні варіанти дизайну;
  • виконувати начерки на папері;
  • правильно оцінювати пропоновані ідеї та зупинятися на кращих;
  • готувати вивірені і привабливі макети;
  • вибудовувати взаємодію з розробниками, які мають реалізувати ідеї;
  • представляти готові роботи замовникам.

Переваги курсів

Курси UI/UX — це адаптація до реалій українського IT-ринку програми навчання, підготовленої ізраїльськими фахівцями. Вона розроблялася за методологією TELEM, свого часу, яка сприяла придбанню IT-індустрією Ізраїлю великого авторитету в усьому світі. При цьому, програма навчання періодично коригується Наглядовою радою, що сприяє її незмінної актуальності.

У кожного студента є доступ до всіх навчальних матеріалів та тестів, які перебувають в системі внутрішнього зберігання.

Навчання в Києві включає і постійне спілкування з авторитетними дизайнерами, нерідко, присутніми на презентаціях студентських робіт, які можуть закінчитися пропозицією про працевлаштування. Також, і в DAN.IT education, працевлаштуванню випускників курсів сприяють і HR-менеджери, які ще в процесі навчання, допомагають готуватися до співбесід, складати резюме, наповнювати портфоліо і знаходити потенційних роботодавців.


Коментарі

0
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити


Інші статті в категорії Інформаційні технології Робота для студентів, початок кар'єри