Перукар-стиліст



  • 3 000 грн на місяць

Про курс

Курси перукарів - це можливість швидко засвоїти перспективне направлення в індустрії краси!

Зробити із Вас хорошого майстра - наше завдання!

Навчання у нас відрізняється тим, що ми навчаємо виключно конкретній спеціальності, що дозволяє суттєво скоротити термін навчання. Навчання ділиться на 3 основні етапи, а саме: теоретичне навчання; практичне навчання; іспит. Теоретичне навчання плавно переходить до практики, а матеріал поступово довчається. Такий підхід дозволяє одразу після вивчення теоретичної частини матеріалу, випробувати та закріпити його на практиці. Практична частина є основною - 90% всього навчання. На практиці, ви повністю вивчите основи перукарської справи, а також наші власні напрацювання. Практична частина цілком контролюється викладачем. Матеріал викладається максимально доступно для вас. Важливим є те, що практичні заняття проходять на «справжніх» клієнтах. На відміну від манекенів – це одразу заставляє віднестись максимально серйозно до навчання.

Навчання сучасним технікам стрижки (чоловічі, жіночі,дитячі), колористика волосся, зачіски, плетіння, завивка, створення стильного образа.

Включає вивчення вимог до прміщення перукарень, його обладнання, вимоги до инструмента його зберіганню, використанню та стерилізації.

Особлива увага приділяється техніці комукацій з клієнтом і продажам. Клієнту необхідно не тільки добре виконати послугу, але і забезпечити йому комфортне перебування в салоні.

Розділи курсу:

Теоретична підготовка: Ви можете навчатися у зручний для Вас час, теоретичні матеріали видаються.

Приактична підготовка: Ми забезпечимо навчальний процес моделями – це люди, які приходять на обслуговування і розуміють, що вони дають можливість учню навчатися. Ви як майстер стаєте за рабоче місце і виконуєте послугу. Майстер-викладач завжди знаходиться поруч і готовий підказати: як правильно поставит руку і допомогу в навчанні.

На заняттях у Вас є всі необходні матеріали: інструмент, фарби та ін.

Після закінчення навчання Ви можете отримати пропозицію від одного із салонів міста на работу!

Якщо Ви хороший майстер і умієте спілкуватися з людьми - успіх Вам гарантовано!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Ольга,21.10.2021, 21:01
Цена 2,500 это за месяц? Сколько часов в месяц?

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Житомирі, ЗВО/ВНЗ в Житомирі, коледжі в Житомирі, репетиторів в Житомирі, роботу в Житомирі.