Опис курсу

Об’єм курса:

У програмі курсу ви вивчите:

  • Секрети підбору смакових поєднань
  • Тонкощі роботи з текстурами
  • Основи желефікаціі, сферіфикаціі, піноутворення
  • Прийоми роботи з сухим льодом і рідким азотом
  • Технології Sous Vide

і багато іншого!

Кулінарний курс "Сучасна кулінарія" - це найпотужніший імпульс гастрономічних інновацій, який не змусить вас довго нудьгувати на кухні, після його проходження. На три дні ви станете безпосередніми учасниками всіх процесів, самостійно застосуєте всі викладені техніки в створенні власних страв. Ваш мозок закипить від нової інформації, а ідей додасться на кілька років вперед!

Майстер-клас від відомих шеф-кухарів України

Молекулярна кухня

Низькотемпературна кухня SousVide

Даты следующего курса: 18-20.02.2018

Поспішайте! Кількість місць обмежена!


Детально про курс дізнайтеся на нашому сайті: https://chefs-academy.com/modern_cuisine_Kiev

Додати коментар
При заповненні форми була допущена помилка
Невірно заповнені поля відмічені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ім'я*:
Коментар*:
не більше 1000 символів (введено: 0)
Ел. пошта*:
Перевірочний код*:
5 англійських букв:
Залишити коментар

Усі курси в Києві, а також ВНЗ в Києві, коледжі та технікуми в Києві, репетитори в Києві, тренінги в Києві, робота в Києві

Зворотній зв'язок