Швидкочитання і розвиток пам'яті для дорослих



Про курс

Швидкочитання (швидке читання) - здатність швидкого сприйняття текстової інформації при використанні спеціальних методів читання .

Звичайна швидкість читання дорослої людини лежить в межах 120-180 слів на хвилину. Сто років тому більшості людей доводилося прочитати усього лише 50 книг за все життя. Зараз це здається смішним. Сьогодні у кожної людини вдома зберігається кількість даних , еквівалентну приблизно 600 тис. книг. І найбільш успішними є ті люди , які володіють високою швидкістю засвоєння нової інформації і високою швидкістю прийняття правильних рішень.

Даний курс є унікальним курсом з розвитку навичок швидкого читання з якісним засвоєнням прочитаного матеріалу. Він містить оригінальні розробки психологів , лінгвістів , медиків , педагогів. Після засвоєння даного курсу людина отримає можливість легко , продуктивно і швидко прочитувати книги будь-якої складності . Звичайно , від складності літератури буде змінюватися і швидкість читання ( сприйняття) , але вона буде набагато швидше звичної повільній швидкості читання .

У першу чергу дана методика призначається всім тим , хто не задоволений своєю швидкістю поглинання та обробки інформації. Ви отримаєте ефективні методи роботи з новою інформацією. Це особливо актуально для старшокласників і студентів, бухгалтерів, юристів, науковців , менеджерів і фахівців усіх рівнів , керівників компаній.

Основна робота спрямована на розширення поля зору, усунення регресивних рухів очей і придушення внутрішньої артикуляції. Тренінг проходить в максимально активній формі . Більше 90 % навчального часу відведено на тренувальні вправи, які постійно змінюють один одного. Розвиток базових навичок динамічного читання супроводжується постійним поліпшенням пам'яті, уваги і мислення . Тренінг максимально спрямований на формування швидкочитання як стійкого досвіду , активно застосовується в щоденній діяльності . Одне з основних завдань - переклад мозку від сонного, пасивного взаємодії з інформацією (рівень читання до 400 слів на хвилину при розумінні 20-60 %) , на принципово нові режими роботи при швидкості обробки інформації 400-1000 і більше слів за хвилину з рівнем розуміння понад 70%.

Результати навчання:

  1. Збільшення швидкості читання в 5-10 разів.
  2. Активізація розумової діяльності, вміння працювати з декількома інформаційними потоками одночасно.
  3. Поліпшення уваги, придбання навички раціональної роботи з текстом, швидкого пошуку необхідної інформації.
  4. Формування навички вертикального читання.
  5. Збільшення розуміння і запам'ятовування обробленої інформації.

Формат навчання:

Навчання на курсах дорослого швидкочитання проходить в міні групах до 10 осіб. Середній розмір груп 4-5 осіб.
Тривалість курсу - 15 занять по 2,5 години кожне.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Чернігові, ЗВО/ВНЗ в Чернігові, коледжі в Чернігові, репетиторів в Чернігові, роботу в Чернігові.