Естрадний вокал



  • Безкоштовно

Про курс

Програма навчання включає:

  • професійну постановку дихання;
  • техніку розвитку дикції та артикуляції ;
  • чистої інтонації;
  • розвиток динамічних можливостей голосу;
  • збільшення діапазону голосу;
  • навчання співу за допомогою натуральних і тембрових регістрів;
  • створення власного репертуару;
  • освоєння специфіки роботи з мікрофоном ;
  • елементи сценічної майстерності ;
  • професійну підготовку до виступів на сцені (участь у конкурсах і фестивалях).

В процесі навчання використовується високоякісна професійна музична апаратура .

Солісти студії - лауреати і переможці міжнародних та всеукраїнських фестивалів, телевізійних проектів; випускники вищих навчальних мистецьких закладів України, які сьогодні працюють у сфері музичного мистецтва і шоу бізнесу .

Керівник – Лабенська Людмила Володимирівна

Композитор, викладач естрадного вокалу з багаторічним досвідом роботи, методист, експерт у сфері  культури і мистецтв  Української дирекції з питань концертно-гастрольної діяльності  та фестивалів.

Автор збірки пісень для дітей та юнацтва «Де бере початок пісня ?» - К: ДАКККІМ, 2007. Диск з композиціями цієї збірки у виконанні солістки студії Ірини Ралко , а також диск« Початок» з композиціями українських та іноземних авторів  у виконанні Артема Сокур та Ірини Ралко , та інші пісні у виконанні солістів різних років  навчання студії « Консонанс » можна послухати на YouTube.

Декілька пісень увійшли у збірники по «Сольфеджіо» (1-3 клас О.Афоніна.- К:Нот. Вид.«Мелосвіт», 2005) , пісенник «Співає Київщина » (К.: вид.центр «Академія », 2002). Пісні для малюків у спеціалізованому журналі «Музичний керівник », ( -К, МЦФЕР - Україна , 2018, 2020) .

Людмила Володимирівна автор « Навчальної програми з позашкільної освіти художньо-естетичного напрямку .Естрадний вокал.» (Вид.«Шкільний світ», Київ 2017) ; методичної розробки «Репертуар , як складова частина формування вокально-технічних навичок та основа художньо-естетичного виховання юних вокалістів »(Вид.«Шкільний світ»,Київ 2018).

(сторінка Facebook , YouTube ).

Індивідуальний підхід та ефективність методики навчання.

Прийом дітей на навчання проводиться на протязі року. Чекаємо на Вас!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Марина Кучеренко,04.01.2021, 13:20
Різдво - велика радість для всіх, чекаєш дивовиж і щастя. Цього року такою дивовижею для мене стало виконання вихованцями Людмили Володимирівни Лабенської Іриночкою Ралко та Артемом Сокуром, переможцями міжнародного фестивалю "Спадщина предків", солістами студії естрадного вокалу "Консонанс" ЦТДЮ Святошинського району легендарного "Щедрика". Це такий високий професійний рівень, така милозвучність і теплота, що дух перехоплює. Нехай всі музичні висоти підкоряються талановитим учням і геніальному ВЧИТЕЛЮ МУЗИКИ!
Кучеренко Марія Йосипівна,11.02.2020, 10:17
Cлідкую більше 4 років за успіхами вихованців Людмили Володимирівни Лабенської і радію, що вони ростуть, зігріті теплом її серця і великого таланту. Методика її унікальна, успіхи - неперевершені. Раджу батькам подбати про майбутнє своїх дітей і обрати викладачем справжнього професіонала!
Светлана,27.05.2015, 16:06
Моя дочь занимается в студии "Консонанс" уже 3 года! Она часто выступает, побеждает в вокальных конкурсах и фестивалях! Но самое главное - педагог! Спасибо огромное Людмиле Владимировне за то, что она дает ребенку не только знания, но и вкладывает душу! Моя девочка ее очень любит и с радостью бежит на урок! Всем-всем деткам рекомендуем!

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.