Програмування



  • 41 948 грн за курс (курс триває 1 рік)

Про курс

Якщо ти хочеш справді опанувати сучасне програмування, тестування, веб-дизайн і налаштований наполегливо навчатись, щоб отримати перспективну роботу - тобі до нас.

Курс спеціалізації Програмування складається із чотирьох етапів: базисний, перехідний, становлення та стажування.

На базисному етапі формується стійкий фундамент для підготовки програмістів та формуються основні принципи програмування. На цьому етапі вивчаються такі предмети:

  • алгоритмічна мова С (щоб сформувати алгоритмічне мислення майбутнього програміста);
  • основи вищої математики; дискретна математика і комбінаторика; структури даних;
  • розробка і аналіз алгоритмів. Цей етап триває близько 3-ох місяців. Після нього студенти пишуть перший курсовий проект.

Перехідний етап триває теж орієнтовно 3 місяці - тут формується база для переходу до сучасних технологій програмування. Вивчаються:

  • проектування баз даних,
  • верстка (HTML, CSS),
  • мови програмування:C#, Java, JavaScript, nodeJS, PHP, Mobile Development для iOS чи Android, Ruby, Elixir та інші.

На етапі становлення студенти вже розподіляються по спеціалізаціях і вивчають вже визначений для конкретної спеціалізації стек технологій актуальний на той момент навчання (фреймворки, бібліотеки, веб-сервера тощо). Також йде написання вже командного курсового проекту. Вдосконалюються розмовні навички англійської мови, разом із викладачами-HR-ами розглядаються проходження технічних співбесід, складаються резюме англійською мовою.

Етап стажування передбачає роботуна реальних проектах в ІТ-Академії. В цей період студенти-програмісти тісно співпрацюють із студентами тестувальниками та веб-дизайнерами, для того аби повністю поринути у робочу атмосферу індустріального підходу. На цьому етапі і відбувається проходження співбесід в компанії і працевлаштування випускників.

  • Англійська мова для програмістів - вивчається протягом усього курсу;

Оригінальна методологія підготовки спеціалістів передбачає щомісячне визначення цілей і перевірку (контроль) рівня їх виконання, гарантує включення у виробничий процес (працевлаштування) спеціаліста після завершення навчального процесу.

Вже починаючи з 9-ти років, можна навчатись в Школі Хакерів (вартість 2200 грн/міс) Вінницької ІТ-Академії. Діти вивчають такі предмети як:

  • Логіка;
  • Інтернет програмування;
  • Програмування на мові С/C++;
  • Веб-дизайн;
  • Англійська мова для ІТ.

Дружня атмосфера, викладачі-практики, оригінальні та цікаві заняття чекають на Вашу дитину. Ми вирощуємо таланти!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Ірина,18.11.2020, 14:06
Напишу власний топ 5 речей, які можна чекати, прийшовши на навчання у Вінницьку ІТ-Академію. 1. Ваша англійська має всі шанси вийти на новий рівень. Викладачі англійської чудово розуміються не тільки на своїй справі, але й на айтішній тематиці. 2. Якщо ви не могли визначитися з напрямком програмування, в якому ви б хотіли працювати – ви це зробите приблизно після першої половини навчання. 3. В Академії створені чудові можливості для нетворкінгу. Сьогодні заняття проводить Senior Developer однієї з провідних вінницьких компаній, а завтра HR з більш ніж десятирічним досвідом. 4. Особлива “фішка” навчального процесу, яку хочеться згадати – це заняття з підготовки до проходження співбесіди. 5. І нарешті – в ІТ-Академії навчання націлене не на отримання диплома, а на результат. Глибоко вдячна усій команді ІТ-Академії за допомогу та підтримку на шляху до втілення мрії, за добру школу, за розуміння того, куди треба рухатись. Процвітання, натхнення та зростання кожному з вас!
Антон,03.08.2020, 08:57
Три года работал на гос. службе системным администратором, десять лет в банковской сфере. Работа не приносила удовольствия Долго выбирал курсы IT, но постоянно смущала их длительность (в основном 3 месяца). Я понимал, что за три месяца научится с нуля нереально. Супруга увидела рекламу Винницкой IT-Академии. Старался не пропускать ни одного занятия. Все преподаватели внесли ассоциации определенный вклад в мое развитие. Особенно хочу отметить Алексея Тюренкова - по моему мнению профессионал своего дела да и не только, Юрий Митюшкин - разложил основы программирования по полочкам, преподаватели английского - всегда интересные занятия, Борис Могила - менторил командные проекты, Александр Панченко - ментор, человек, который помог с трудоустройством. Список можно продолжать долго. Кончено были, как и везде минусы, это некоторые организационные моменты, но, в целом, цель достигнута, а это самое главное. Спасибо преподавателям а также административному составу ІТ-Академии
Діма,28.07.2020, 09:09
Після закінчення ВНТУ почав шукати роботу. вразило, що у нас майже відсутній ринок праці та малі зп у молодих спеціалістів. Навчання в ІТА відрізняється від навчання в класичних вишах. Сподобався комплексний підхід до підготовки: окрім основ програмування, вивчали математику, бази даних,англійську мову та багато іншого. В ІТА викладають практики, які допомагали впоратися з будь-якою проблемою, які вміють пояснити складні речі "на пальцях". Не варто лякатися і опускати руки, спочатку буде багато незрозумілих речей і здається, що це якась магія (в мене так було), але з часом починаєш розуміти все те, що чув раніше і все стає на свої місця. ІТ-Академія випускає конкурентно спроможних працівників, завдяки тому що дає реальні знання, які в даний момент потрібні роботодавцям. Першу роботу я знайшов на 9-10 місяці навчання,а ще через 4 місяці директор ІТ-Академії мені запропонував пройти співбесіду в RІА. Дуже боявся йти, але я впорався і вже, як півроку працюю.
Ірина,27.01.2020, 09:42
Сподобалось, що в ІТ-Академії комплексний підхід до навчання, а не навчання мові програмування x.y.z. Є вища математика, комп‘ютерні мережі, вивчення базових алгоритмів та структур даних на базі процедурної мови «С». Була можливість працювати разом з іншими студентами на проектах, з дизайнерами і тестувальниками, що максимально близько відтворює реалії того, як відбувається розробка на справжніх проектах, на які я мала нагоду потрапити пізніше, пройшовши стажування і отримавши роботу у чудовій компанії. Уважні викладачі, все доступно пояснюють і завжди раді відповісти на питання. Англійська теж на високому рівні. Були нюанси з розкладом, не все ідеально, але ІТ-Академія дає все, що потрібно, щоб отримати роботу. Треба багато працювати самостійно, тут без варіантів. Бажаю всім успіху!
Иван,03.12.2019, 13:31
Работал менеджером по продаже офисного оборудования. Самостоятельно изучал HTML, CSS, JavaScript. Сделал несколько простых сайтов для своих нужд. Ради спортивного интереса попробовал пройти интервью в винницких веб-студиях, но первый вопрос был - Tell me about yourself. С английским у меня было "никак". Было очевидно, что для поиска работы нужен English и больше знаний. Изучив имеющиеся варианты возможного обучения, лучше, чем IT-Академия я не нашёл. В процессе обучения для меня было важно системный подход, ежедневные занятия, помощь преподавателей, набор полученных знаний (HTML, CSS, JS, PHP, базы данных, English). Самостоятельно изучить столько материала и получить практических знаний в течении года практически не реально. Спасибо руководству IT-Академии что дали возможность поработать после окончания обучения на реальном проекте и приобрести первый опыт. На данный момент работаю frontend разработчиком в EXADEL Ukraine на позиции software engineer.
Саша,23.10.2019, 13:47
Я випускник Вінницької ІТ-Академії 2016 року. Завдяки навичкам,отриманим під час навчання, і гарній роботі адміністрації Академії, працюю в ІТ-сфері, як ВІ dev більше 2-ох років. Роботою цілком задоволений, можна сказати, що знайшов себе) В ІТ-Академії мене навчили базовим умінням, які уже в свою чергу допомагають значно легше зорієнтуватися в нових тулзах. Під час навчання, ви можете отримати навички на значно вищому рівні, але мені допомогли знайти роботу раніше, ніж я завершив навчання. Я порекомендую би не зупинятися лише на напрямку програмування. Якщо робиш те що подобається, свої цілі(фінансові/кар'єрні...) значно швидше досягнеш. ІТ - досить широка сфера, в якій майже будь-хто може знайти себе, не лише "програмісти до кісток". Чудово, що в ІТ-Академії з’явилося досить багато напрямків, які допоможуть розкрити саме ваш потенціал, а не влаштувати на популярну вакансію, яка вам не по душі. Дякую колективу викладачів та адміністрації IT-Academy за гарну роботу!!!
Максим,15.10.2019, 13:01
Всім привіт. Я випускник Вінницької ІТ-Академії 2017 року. Сфера інформаційних технологій не для кожного, а особливо програмування. Тут вам знадобиться витримка та велике бажання! В ІТ-Академії ви можете отримати доступ до знань та спеціалістів (практикуючих програмістів), які з радістю допоможуть вам. Вона допоможе розвинути ваші навики та покаже і пояснить де і як знайти нові знання. Особисто для мене Вінницька ІТ-Академія відіграла переломну роль в моїй кар’єрі, як програміста. Тут я поліпшив свої знання в програмуванні. Я познайомився з чудовими людьми і ще кращими програмістами. Якщо ви вирішили стати ІТ спеціалістом – маєте розуміти, що перш за все хотіти маєте саме ВИ. Вам доведеться витрачати багато часу та сил для відшліфовки своїх вмінь та навиків, а ІТ-Академія з радістю вам у цьому допоможе!
Юра,12.10.2019, 14:47
Навчався в технікумі та університеті, за спеціальністю радіотехнік. Працював за кордоном. Коли повернувся в Україну, не знав чим зайнятись і вирішив спробувати себе у ІТ. Побачив рекламу Вінницької ІТ-Академії, дізнався, що ще й близько до мене і вирішив тут навчатись. Під час навчання сподобалось працювати із менторами. Завдяки роботі на реальних проектах не відчував проблем коли прийшов на роботу. Адже іноді потрапляють погано написані проекти, і ти не відчуваєш розгубленості - ти чітко знаєш, що робити. Особлива подяка Олександру Панченко, який терпів усі наші “запитання” і не лише, а запитань має бути завжди багато. Після навчання пройшов 2 співбесіди, обидві успішно. Далі сам обирав компанію, в якій працюю уже 1,5 роки web-розробником. Робота подобається тим, що часто трапляються цікаві проекти і є можливість працювати віддалено. Майбутнім абітурієнтам бажаю мати натхнення та терпіння, тоді у вас все вийде.
Роман,20.08.2019, 08:44
Вже пів року, як я закінчив навчання в Академії. Одразу пісня закінчення знайшов першу роботу. Успішно працюю і розвиваюсь, як ФуллСтек. Хочу подякувати усьому колективу Вінницької ІТ-Академії та окремо Роману Олександровичу. З перших уроків я зрозумів, що мене навчають професіонали із великим досвідом. Під час навчання я працював над різними цікавими проектами під керівництвом викладачів. Більшість викладачів є практиками (програмістами з багаторічним досвідом роботи). Теоретичні і практичні знання, які я отримав в Академії стали основою та допомогли без проблем отримати роботу. Але не потрібно чекати чудес від навчання. Необхідно постійно і важко працювати над собою. Не зупинятись і постійно вивчати нове і поглиблювати уже засвоєні знання. Тому ще раз дякую усьому колективу Академії, та бажаю терпіння та успіху усім студентам і випускникам.
Ігор,05.07.2019, 12:52
До вступу в IT-Academy навчався в Європейському Університеті за спеціальністю Менеджер Економіст. Але захотілось щось змінити у своєму житті. Мій вибір зупинився на IT-сфері. Про IT-Academy чув давно вирішив навчатись саме тут, але вагався, яку спеціалізацію обрати. Під час візиту в IT-Academy мені запропонували приєднатися до групи QA, після одного тижня навчання, я зрозумів, що хочу стати QA спеціалістом. Навчання в IT-Academy було цікавим, важким і веселим, багато нової інформації, яка подавалась викладачами у різній формі для кращого розуміння. Дуже великим плюсом є робота на проектах IT-Academy на яких є можливість застосовувати теоретичні знання. За час навчання здобув великий досвід з тестування системного забезпечення який застосовують у роботі, набув нових навичок, а також покращив старі. В даний момент працюю QA в одній компанії нашого міста. Щиро дякую всім викладачам IT-Academy за великий досвід що отримав за час навчання і який допоміг мені отримати роботу тестувальником
Ірина,15.06.2019, 10:34
Мене звати Ірина і в 2017 році я закінчила Вінницьку ІТ-Академію, маючи диплом медичної сестри та декілька років досвіду роботи. Розуміла, що це не те:умови праці не подобалися, про оплату взагалі мовчу. До ІТ-Академії про професію програміста я не знала абсолютно нічого) навчання давалося не легко,часто опускалися руки та хотілося кинути навчання. Програма не розрахована на новачків типу мене, але викладачі-практики часто давали корисні поради Пройшла не мало співбесід. Зараз працюю з чудовим колективом, в затишному офісі і ловлю себе на думці, що прокинувшись зранку, я дійсно розумію, що займаюсь тим, що подобається. Тим, хто ще думає - спочатку вирішіть, чи справді ви готові тратити весь вільний час та енергію на навчання, до розуміння того, що це, можливо, не ваше. Можу з упевненістю сказати, що Вінницька ІТ-Академії серед існуючих у Вінниці є кращою (є навчальні заклади, які обіцяють за 3 міс. навчання стати крутим розробником - я думаю, ви розумієте,про що я)))
Вікторія,03.05.2019, 09:05
Привіт, мене звати Вікторія. До навчання в ІТ-Академії, я ще завершувала навчання в університеті, і не була впевнена, що хочу працювати саме в цьому напрямку. Маючи багато друзів, які працюють в сфері айті технологій, а також безпосередньо - в QA (Quality Assurance), вирішила спробувати свої сили теж. Після кількох перших занять зрозуміла, що багато чого доведеться вчити. Але цей курс мене дуже зацікавив: зацікавили викладачі, предмети, домашні завдання, які необхідно було виконувати. Цікаво було і те, що у нас одразу були справжні проекти для тестування, а згодом - робота в команді з розробниками. Курс QA-engineering дав дуже багато нових для мене знань і базу, в якому напрямку потрібно рухатись. Адже дуже велика частина успіху залежить саме від Вашого бажання і прагнення рости і розвиватись. На даний момент я працюю за цим напрямком - QA і дуже задоволена своїм рішенням. Дякую Вінницькій ІТ-Академії за таку гарну можливість знайти себе!
Вікторія,29.04.2019, 09:23
Привіт, мене звати Вікторія. До навчання в ІТ-Академії, я ще завершувала навчання в університеті, і не була впевнена, що хочу працювати саме в цьому напрямку. Маючи багато друзів, які працюють в сфері айті технологій, а також безпосередньо - в QA (Quality Assurance), вирішила спробувати свої сили теж. Після кількох перших занять зрозуміла, що багато чого доведеться вчити. Але цей курс мене дуже зацікавив: зацікавили викладачі, предмети, домашні завдання, які необхідно було виконувати. Цікаво було і те, що у нас одразу були справжні проекти для тестування, а згодом - робота в команді з розробниками. Курс QA-engineering дав дуже багато нових для мене знань і базу, в якому напрямку потрібно рухатись. Адже дуже велика частина успіху залежить саме від Вашого бажання і прагнення рости і розвиватись. На даний момент я працюю за цим напрямком - QA і дуже задоволена своїм рішенням. Дякую Вінницькій ІТ-Академії за таку гарну можливість знайти себе!
Сергей,24.04.2019, 23:16
Винницкая IT-Академия стала именно тем местом, которое дало возможность изменил свою жизнь. И если вы ищете варианты, когда вам четко скажут, что делать – Академия вам не подойдет. Нужно запастись терпением и упорством – и только тогда получите желаемый результат. Через полгода учебы я понял всю суть подхода к обучению – теперь даже ночью, я легко набросаю скрипты, перепишу функции или запросы в базу данных. Преподают не теоретики, как в вузах, а практики, ребята, которые также днями и ночами сидят и кодят разные проекты. А в ІТ-Академии они делятся опытом, разбирают причины неудач и приводят примеры из жизни и, самое главное, направляют. Если ты сделал что-то сам, то сможешь это повторить, а может и улучшить. И вот за этот подход особо хочется поблагодарить Панченко Александра и Тюренкова Алексея. Ребята, посещайте их пары – это не только интересно, но и жутко полезно. IT-Академия – это именно то место, где из вас вырастят специалиста, достойно займущего место в любой IT-компании.
Ян,09.04.2019, 18:52
Работал дизайнером на типографии, но я понял, что работа становилась рутинной и я захотел что-то изменить. Главным критерием при выборе был период обучения. В целом обучение в ІТ-Академии мне понравилось. Сначала мы изучали базу по многим языкам программирования, а затем выбирали свою специфику. Я выбрал js, так как он быстро развивался, у него большое комьюнити и он прикольный. Также нужно знать, что Академия учит учиться, уметь найти нужную информацию, и уметь ее использовать. А не так как большинство себе представляет в розовых очках: что это все так просто, придя только выслушав лекцию и ты уже синьйор, бросаешь фидбэки джунам и получаешь деньги. Еще до окончания я прошел в хорошую компанию. Сейчас работаю в должности Software Engineer. Именно умение учиться помогает переходить с проекта на проект. Однажды ты пишешь на react, потом тебя переводят вообще на Angular7 + Electron + .Net. Пожелаю всем удачи, и не выбирать ІТ индустрию, если у вас нет усидчивости и настойчивости
Генадій,27.03.2019, 11:01
Я працюю в крутезному коллективі IT-компанії. Звучить класно, але шлях був не простим, доводилось працювати і навчатись. В мережі безліч матеріалу на будь-яку тему, і можна спробувати самостійно опанувати певний стек технологій. Важливо адекватно оцінити власну цілеспрямованість, бо дуже легко все закинути. Є і інший варіант, звернутися до фахівців. Мій досвід обмежується ІТ-Академією. Так як моя ціль досягнута, це знак правильного вибору, і скажу відверто - в цьому величезна заслуга Академії. Навчальний процес організовано відповідно до тенденцій ринку, професійні викладачі-практики, а ще регулярні хакатони, профітдеї...результат - працевлаштування. Не сумнівайтесь в Академії - вона свою справу знає, зробіть так, щоб не сумнівались у вас: 1) будьте готові багато часу приділяти навчанню; 2) прислухайтесь до порад викладачів-практиків; 3) проявляйте зацікавленість; 4) намагайтесь адекватно реагувати в будь-якій ситуації. Майбутнім програмістам бажаю успіхів!
Ілля,24.03.2019, 09:59
Коли навчався,зрозумів, що то не моє,та все ж отримав диплом юриста. Працювати по даному напрямку мені не хотілося і витрачати ще 5 років також. Я дізнався про Академію,де за рік можна змінити професію, пройти навчання і знайти роботу в ІТ-компанії. Чесно кажучи не збрехали, так воно і було. Запрошення на роботу я отримав ще під час навчання і зараз працюю в RubyCon LLC як web developer. У процесі навчання мені подобалось все: хочу відмітити професіоналізм викладачів, програму, в якій були лише необхідні предмети. Навчання поділялося на дві зміни: ранкову та вечірню, якщо щось не зрозуміло на парах вранці завжди можна прийти ввечері. Є великий вибір, які мови програмування вчити. Вчитись доволі важко, так як майже кожна пара - це завжди нова інформація і я сидів просто днями за компом, але мені те подобалось. І зараз не жалкую ніскільки про те, що обрав Вінницьку ІТ-Академію, там я познайомився з багатьма класними людьми і досягнув цілей, які ставив перед собою.
Олег Янковский,11.03.2019, 19:30
Год назад я начал обучение в IT-Academy. Во время, когда я ожидал начала обучения в ІТ-Академии, немного учился по интернет-ресурсам, что дало небольшую базу, которая мне потом помогла когда началось обучение. Обучение в ІТ-Академии можно поделить на две части: когда вы учите основы программирования на базе Си, и вторую часть, когда вы уже определяетесь с выбором языка. Первая часть у нас длилась около полугода, но у новых групп этот период уже сократился. Вторая часть – это когда вы выбрали технологии и пишите групповой проект. Проекты достаточно реальны. Один из плюсов ІТ-Академии – это много крутых учителей, которые могут тебе помочь разобраться с любым вопросом. К минусам я бы отнес “Гарантуємо працевлаштування, після успішного закінчення навчання” – это даёт людям ложные надежды, но на самом деле закончить ІТ-Академию не так уж и просто, нужно много времени учиться самому и прикладывать много усилий. Академия может только помочь вам стать программистом.
Олег,05.03.2019, 10:40
Свого часу я прийняв рішення стати добровольцем у війську. Далі більше року був бій з ворогом, втрат, поранень і знову бою. Із фронту я з собою привіз 2 поранення та важкий посттравматичний синдром. Рік після фронтової фізичної і психологічної реабілітації був важким... Повернувшись на роботу, відчував, що це не те. Потрібно було вирішити - ким же ж бути далі. Змінила все Вінницька ІТ-Академія. Зараз я трейні розробник в одній з компаній міста на позиції JS-developer. Дякуючи небайдужим людям, що допомогли колишньому сержанту ЗСУ, колективу ІТ-Академії - я маю шанс розвинутись і стати інженером-розробником програмного забезпечення. Існує така фраза - "солдати з війни не повертаються ніколи", нехай навіть так, проте, бути повноцінним громадянином, а не юзером, цього суспільства - можливо! І я вірю, що все тільки починається. Академія відіграла не останню роль у моєму психологічному післявоєнному становленні, адаптації в суспільстві і дала усі умови для здобуття навиків WEB-dev.
Макс,26.02.2019, 09:41
Завдяки і по направленню ІТ-Академії, працюю в компанії Fozzi Group, на посаді automated quality assurance. Коли навчався, складалось враження, що нічого не виходить і взагалі все не зрозуміло. Викладачі пояснювали як могли, частіше всього на пальцях, як для дітей, задавали той важливий вектор, мотивуючий пендель. В ІТ-Академії вчишся вчити та розкулупувати речі, які до цього викликали страх і паніку. Потім перший проект, другий, третій, купа нового та цікавого, комфортна атмосфера навчання та дружні відносини з викладачами. Хочу порадити всім, хто хоче вчитись в ІТ-Академії набратись терпіння та пам'ятати про ціль, не жаліти себе.Також раджу передивитись серіальчики та переграти ігрульки до початку навчання. Дуже важливі soft skills. В ІТ-Академії вчать, як працювати в команді і проходити співбесіди. І на останок - ІТ-Академія дає шанс стати ІТ-шніком в вигляді доступу до крутих викладачів, які дуже багато знають вміють і вчать, просто треба брати і юзати)))
Святослав,19.02.2019, 09:12
Якщо хтось задається питанням, чи варто навчатись програмуванню в IT- Аcademy Вінниця – звичайно варто! Але потрібно докласти немало зусиль. Навчався у виші далекому від програмуванням, працював трохи в державній сфері. На роботі відчував, що немає ніякого розвитку і вирішив, що хочу навчатись чомусь цікавішому - програмуванню. За відгуками обрав саме Академію.Пари англійської були наполовину ігрові, тому вона засвоювалась легко. Вищу математику «пробігли» дуже швидко, але повторити встигли багато всього. Перших два місяці вивчали тільки С, що заклало хорошу базу. Вивчали багато, викладачі професіонали, але для того, щоб щось знати потрібно було багато працювати вдома, «кодити». Після шести місяців навчання подав заявку, вирішив завдання і пройшов співбесіду. Мені пощастило попасти в саму круту команду. Я почав працювати програмістом уже через 8 місяців після початку навчання.Здається я знайшов роботу своєї мрії). А допомогла в цьому саме Vinnytsia IT-Academy.
Саша,12.02.2019, 11:21
Зараз я стажер в міжнародній ІТ-компанії. Свій шлях в програмування я розпочав в Вінницькій ІТ-Академії. 1. Подумайте чи воно вам потрібно.Почав вивчати програмування сам, але загальне розуміння всіх необхідних напрямків мені дали саме в ІТ-Академії. Навіть після того, як я перестав навчатись, постійно удосконалював свої навички. 2. ІТ-Академія — не школа. Там дають гарні початкові знання. Але вчишся ти сам. Якби ІТ-Академія давала 100 відсотків знань, випускником ви могли б стати через років 5. 3. Шукайте роботу. Хоча в Академії обіцяють допомогти з роботою, нехай це буде ваш запасний план. Тільки після проходження декількох співбесід, ви зрозумієте чого вам не вистачає, і що підучити. Але нехтувати порадами викладачів не варто. Насправді вони бачать ваш рівень зі сторони, і можуть визначити, готові ви до роботи чи ні. Адже готовність це не тільки знання синтаксису і технічних штучок Хочеш стати програмістом - це не легко. Але якщо є кому допомогти — шлях стане легшим і коротшим
Алла,23.01.2019, 12:45
Привіт всім тим, хто в роздумах над тим "бути чи не бути?". Я зараз працюю програмістом в компанії Aura, куди я пройшла співбесіду по рекомендації ІТ-Академії. Якщо твоя мета навчитися програмувати, то ІТ-Академія може стати гарним інструментом для досягненням мети. В Академії всього не навчать (бо всього і не можливо вивчити), багато чого доведеться опановувати самому, але, окрім навиків програмування тут можна, також, вдосконалити навики роботи в команді над проектами, софт скіли та англійську мову. Буде важко, програмування буде забирати багато часу, тому тобі варто задуматись, де ти братимеш цей час, від чого доведеться відмовитись. Буде морально важко, на тебе будуть тиснути дедлайни, задачі, кількість інформації, відсутність часу, відсутність підтримки близьких, розчарування одногрупників. Це все може призвести до відчаю. Важливо в ці моменти не здаватись, йти до кінця і розуміти для чого ти це робиш. Бути чи не бути? Ризикнути чи коритись долі? Не спробуєш, не дізнаєшся
Наташа,16.01.2019, 11:56
К концу обучения поняла,что быть учителем это совершенно не то, чего я хотела. Я больше творческий человек, но всячески пыталась это все творчество в себе придушить. Работала в сфере обслуживания.Но хотела, чтобы работа действительно приносила мне удовольствие и я могла самореализоваться. Натолкнула меня на мысль обучатся в IT-Академии моя знакомая и я зарегистрировалась на курс "Веб-дизайн". Самое первое и главное - это сильное желание учится, включая и самостоятельное обучение. Все, что мне было нужно и меня интересовало я получила от своих преподавателей, дальше-вперед, дерзай, учись, совершенствуйся Время обучения было достаточно веселым и интересным) Работу нашла спустя 8 месяцев обучения. Сейчас работаю UX/UI дизайнером. Именно эта профессия сломала мои закоренелые понятия, что на работе нужно перемучиться, а вечером наконец то жить и делать то, что нравится. Благодарю за все это я преподавателей ІТ-Академии, которые подарили мне знания и билетик в новую профессию!
Юлія,19.12.2018, 13:01
Пройшло більше року як я закінчила курс Програмування в Вінницькій ІТ-Академії. Досі працюю в цій сфері - це вже добрий знак. За освітою я практичний психолог. Я почала цікавитись розробкою сайтів і простори гуглу привели до спеціалізації програміст. Коли за декілька днів я зустріла величезну статтю про ІТ Академію, пазл склався. Я була задоволена, вивченням англійської мови та інтенсивності курсу, цікаві предмети, курсові проекти - мені все подобалось. Доводилось платити своїм часом, недосипом, деякими друзями та ще багато чим. Але якби не було важко, я ні єдиного разу не пошкодувала про цей шлях. Стосовно викладачів, всі викладались на 100% і на парах і на проектах. Я завжди могла розраховувати на відповідь та допомогу. Єдиним мінусом були постійні зміни розкладу, про які не завжди попереджали :( Після закінчення навчання працюю в якості frontend розробника. Всім тих, хто вчиться - наполегливості та терпіння, адже це ще тільки квіточки. Всім хто сумнівається - рішучості!
Вадим,17.12.2018, 14:04
Раніше займався перекладами, робота не приносила задоволення. Через недостатні знання математики не пішов навчатися в технічний вуз. Знайомий, який на той час успішно влаштувався на роботу після закінчення ІТ-Академії, порадив мені піти туди навчатися, про що я не пошкодував. Слід відмітити, що в ІТ-Акдемії багата і насичена навчальна програма. Математика, якої я так боявся, завдяки заняттям з Іриною Канєвою виявилася не такою складною і дуже цікавою. Тут працюють викладачі-практики, які задають правильний напрямок для професійного розвитку, є індивідуальний підхід до студентів. Щодо мінусів, навчальна програма з програмування була часто досить неструктурованою. З іншої сторони, це спонукало до самостійного вирішення проблем. Помітно,що Академія постійно розвивається і вдосконалюється. До кінця курсу не дійшов, за рекомендацією ІТ-Академії, запросили на стажування зі спеціальності QA в Вінницький офіс компанії EPAM, потрапив на позицію Junior Software Test Automation Engineer.
Андрій,26.11.2018, 18:40
Працював начальником відділу по ремонту верстатів з ПК. Почав думати про зміну місця роботи через погані умови праці (в мене на робочому місці навіть комп’ютера не було – який жах!!!). Мої друзі вивчали програмування та обрали ІТ-Академію. Завжди любив комп’ютери та все що з ними пов’язано.Так я став студентом, вдруге =) Навчатися було важко - дуже багато часу, необхідно витрачати на вивчення матеріалу. Був приємно вражений, що викладачі ніколи не відмовляли в додаткових заняттях, відповідали на питання в Viber, завжди були пунктуальні та детально розбирали питання, які такі виникали. Зараз працюю в компанії RubyCon. Що можу порадити тим, хто вирішив пройти цей шлях: англійська – взагалі не обговорюється - “маст хев”; необхідно одразу визначитися з напрямком; поставити навчання на перший план; бути на крок попереду; ну і напевно останнє – практика, практика і ще раз практика, ви не навчитеся «кодити», якщо не будете цього робити.
Тешабаєв Дмитро,21.11.2018, 11:45
У Академії Мені сподобалося усе. Це не було схоже на жоден навчальний заклад. Перший день навчання була англійська мова у Алли Бобрук. Було дуже весело, цікаво і динамічно. Наступного дня була перша пара з програмування у Ярослава Олешко, який дав зрозуміти, що за тобою тут ніхто не буде бігати і “втирать какую-то дичь”, а вчитися тобі доведеться самому, тільки тебе будуть направляти на вірний шлях та завжди буде з ким порадитись. Далі все було настільки цікаво і динамічно, шо по правді іноді навіть "плавився мозок". Хочу подякувати Юрію Мітюшкіну, якого я часто мучив після паp. Не дивлячись на це, він завжди залюбки погоджувався залишитися та пояснити, те що не зрозуміло. Окреме Вам велике Дякую:) Зараз працюю в місті Київ у компанії PocketBook на посаді DevOps Engineer. Дякую усім хто до цього причетний! Тим хто хоче здобути знання скажу – не сумнівайтесь ні секунди, а тим хто думає “відмучити” заради диплому – не марнуйте часу, ні свого, ні інших.
Анна,20.08.2018, 17:08
До вступу в Академію працювала лікарем, тобто відношення до програмування не мала ніякого, та все ж вирішила, що 7 років навчання в медичному університеті недостатньо і потрібен ще рік в сфері інформаційних технологій, обравши для цього ІТ-Академію. Чому саме її? Просто відвідавши першу співбесіду з чарівним викладачем англійської мови Аллою Бобрук, неможливо було не повернутися. Уроки англійської були справді цікавими, які навчили не тільки мови, але й виступам на публіці, без чого не обійтися на будь-якій співбесіді. В процесі навчання найбільше запам'ятались заняття з Олексієм Тюренковим, це було дійсно дуже корисним досвідом. Зараз я працюю в ІТ відділі BHB group. Це важкий шлях, який після влаштування на роботу тільки починається, тому потрібно дійсно любити свою професію. Необхідно розуміти, що ІТ-Академія вкаже тобі правильний напрямок, розповість і пояснить що до чого, підтримає при перших падіннях, але потрібні зусилля і постійна праця.
Ігор,29.05.2018, 17:14
Само обучение очень интересное, интересные: дисциплины, подход, окружение. Первая его половина включала различные основы, довольно таки сильные и необходимые, завершающим этапом изучения которых было написание графического приложения/игры на языке С/С++. Дальше пошла активная работа с различным технологиям, языками программирования, фреймворками, английский (английский был с самого начала), "живые" и интересные проекты, экскурсии по компаниям и многое другое. Большим плюсом было то, что все преподаватели были реальными разработчиками IT компаний, общение с которыми не заканчивалось на уроке, можно было спокойно задавать любые вопросы касательно айти сферы. Были так же и трудности, куда без них, трудности в разработке, в различных настройках проектов, трудности это показатель роста, не стоит расстраиваться если у вас что-то не получается, попробуйте еще раз и еще раз, лучше изучите предметную область, попросите помощи у товарища или преподавателя.
Саша,27.04.2018, 16:07
(Школа Хакерів) Мені 9 років. Навчаюсь в Школі Хакерів Вінницької ІТ-Академії вже 1 рік. Відвідую заняття з Інтернет програмування, логіки та алгоритмізації, веб-дизайну та англійської мови. Всі заняття мені дуже подобаються. За цей час я вивчав HTML та CSS. Перший проект у Школі Хакерів - розроблений мною - сайт компанії під назвою MS. При створенні свого сайту я використовував: HTML та CSS, а також bootstrap. Даний сайт налічує 25000 стрічок коду та має наступну структуру: головна сторінка, інформація про компанію, її учасників, контакти, програми, ігри та новини. В майбутньому я планую розробити нову операційну систему, яка замінить вже існуючі ОС у світі. Свою розповідь хочу завершити словами Стіва Джобса: «Знайди своє істинне захоплення, займайся улюбленою справою і змінюй світ на краще».
Юрій Маєвський,24.04.2018, 16:25
На сьогодні моя посада звучить так - frontend developer at RubyCon LLC. Період мого навчання у академії 2015-2016. група B15. До того, як прийшов в академію, займався декоруванням автомобілів. В академію потрапив за компанію з другом, не знаючи навіщо я сюди прийшов. З часом зрозумів, що всі випадковості не випадкові. Сподобалась простота навчання та адекватність викладачів. Академія мені дала усе, від основ програмування до першої роботи. Роботу запропонували ще під час навчання. На поточній роботі в мене дуже крутий колектив. Я практично не залежу від технологій, які можна використовувати при роботі. RubyCon.
Микола Зорич,14.12.2017, 19:37
На даний момент працюю системним адміністратором і веб-розробником. До Академії я намагався працювати фармацевтом, але зрозумів, що це не моє і вирішив піти в айті сферу. По відгукам в Інтернеті та по відгукам своїх знайомих, для навчання вирішив обрати саме ІТ-Академію. Під час навчання сподобалось викладання, відсутність зайвих предметів та лише необхідна інформація для студентів. Моя порада майбутнім студентам: постійно навчайтесь, програмуйте кожен день, кожну годину, кожну хвилину. І тоді побачите результат. Також вчіть англійську мову, адже це дуже важливо і в технічній документації і в спілкуванні з замовниками. Мені подобається працювати веб-розробником, адже я одразу можу побачити результат своєї роботи.
Олег,09.01.2017, 14:39
Навчався в ІТ-Академії близько року. Здебільшого навчання сподобалося. Викладачі подають матеріал цікаво і доступно. Всі вони працюючі програмісти і чітко розуміють, які саме знання необхідні для програміста. В ході навчання ніхто з викладачів не пояснював як в космос літати. Я закінчив ВНТУ факультет ФАКСУ порівнюючи кількість отриманих знань пов’язаних саме з роботою программіста то ІТ-Академія дає за рік більше ніж за 5-ть років університет. У нашій групі взагалі до кінця дійшли здебільшого люди в яких не було саме технічної освіти. На початку навчання мені здавалося що вчитися програмувати рік це дуже довго. Коли навчання підходило до завершення вже було чітко зрозуміло, що обсяг необхідних знань для роботи програмістом дуже великий. Тому при навчанні раджу постійно робити всі завдання які задають додому, спочатку легкі а згодом все важчі, так як графік навчання дуже інтенсивний.

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Вінниці, ЗВО/ВНЗ в Вінниці, коледжі в Вінниці, репетиторів в Вінниці, роботу в Вінниці.