Комп'ютерна Академія IT Step, Чернігів

Літній комп'ютерний табір



  • 31 000 грн за курс

Про курс

Канікули з користю для вашої дитини!

Міський Літній Комп`ютерний Табір - перший в Україні денний табір, котрий п`ятий рік поспіль робить літні канікули веселими та пізнавальними.

День в Комп`ютерному Таборі насичен найрізноманітнішими заняттями. Ваша дитина порине в світ комп`ютерних технологій, познайомиться з останніми IT-новинками, спробує себе в ролі програміста, творця комп`ютерних ігор, інженера роботів, розробника сайтів, дизайнера 3D-об`єктів та анімованих персонажів. Його чекає море незабутніх емоцій та пригод в компанії нових друзів!

Для того, щоб зробити літо Вашої дитини різноманітним та цікавим наші викладачі-практики розробили цікаву програму.

Що ж чекає дітей літом 2022?:

  • Робототехніка

Казковий світ роботів завжди манить юних геніїв! Ми допоможемо зануритися у світ робототехніки, почати конструювати і управляти своїми власними роботами Lego і Ардуіно.

  • 3D-графіка та 3D-друк

Ваша дитина дізнається, як створюються тривимірні герої мультфільмів. Познайомиться з моделюванням і текстуруванням тривимірних об`єктів. Навчиться самостійно створювати тривимірних героїв, персонажів, а найкращі проекти діти зможуть надрукувати на справжньому 3D-принтері!

  • Game-дизайн

Ваша дитина любить грати в комп`ютерні ігри? А може їй буде цікавіше їх створювати? У таборі діти зможуть спробувати себе в ролі аніматора і створити власні ігри, в які вони зможуть грати разом зі своїми друзями. Наші викладачі навчать дітей поєднувати в анімації текст, відео, звук, а також двомірну графіку. Вони відкриють новий світ комп`ютерної творчості, який може стати чудовим хобі на все життя або першою сходинкою до майбутньої професії.

  • Створення WEB-сайтів

Під час заняття діти більше дізнаються про WEB-технології, з чого розпочинається створення сайту, головні правила і принципи роботи в WEB-середовищі, а також створять свій перший сайт!

  • Цифрове фото тароботаз відео

На цьому курсі діти працюватимуть в професійній фотостудії з використанням професійної техніки. Навчаться створювати красиві фотографії в різних жанрах і стилях, обробляти їх і застосовувати різні ефекти фотомонтажу. Ми навчимо правильно знімати відео як на професійну техніку, так і на звичайнісінький мобільний телефон, а також монтувати відео із спецефектами і легко робити відеоролики.

Комп`ютерний Табір - це можливість проявити приховані таланти, знайти нових друзів і провести літні канікули з користю! Нудно у нас не буває нікому!

Літній табір - це насичена програма, інтерактивні заняття, розмови і захоплення на все літо.

Ознайомитись детально з програмою табора можна за посиланням: https://chernigov.itstep.org/kompyuternyj-letnij-lager/

Отримати відповіді на виникаючі питання можна за телефонами.

Час проведення: червень-серпень.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Чернігові, ЗВО/ВНЗ в Чернігові, коледжі в Чернігові, репетиторів в Чернігові, роботу в Чернігові.