Опис курсу

Все більше підприємців,інвесторів хочуть зайнятися ресторанним бізнесом,відкрити свій успішний ресторан. Організація ресторанного бізнесу вимагає знань, щоб успішно розвиватися і приносити прибуток. Постійна конкурентна боротьба за відвідувачів, змушує менеджерів ресторану продумувати стратегію, стиль ресторану, необхідно продумувати деталі, що додають закладу унікальність і неповторність.

Тільки грамотно розроблені концепції можуть гарантувати успіх. У нас Ви пройдете навчання ресторанного бізнесу, Вас навчать, як відкрити і успішно управляти ресторанним бізнесом.

Курси по ресторанному бізнесу:

  • Управління рестораном виїзного обслуговування-кейтеринг
  • Директор ресторану
  • Менеджер-керуючий в ресторані
  • Фінансовий - управлінський облік в ресторані
  • Адміністратор (менеджер) ресторану та ін.

    Час проведення:
  • стандартне групове навчання до 1,5 місяців - 2 рази на тиждень по 2-3 часа - вранці, вдень, ввечері.Будні та вихідні дні.
  • інтенсивний графік навчання зручний слухачам з інших регіоні-МІСТ) від 5 до 10 днів, навчаєтеся щодня
  • навчання он-лайн, по скайпу, індивідуальний графік навчання обговорюється по можливості слухача.
  • Час і дні розглядаються у всіх випадках

Программа навчання:

Бізнес практикум по ресторанному бізнесу «Організація ресторанного бізнесу».

Тема 1. Нормативно – правове забезпечення роботи ресторану

  • Нормативна база.
  • Правила організації роботи ресторану

Тема 2. Вибір концепції ресторану

  • Розробка концепції ресторану
  • Маркетингова оцінка – оцінка цінового сегмента, середній чек, цільова аудиторія, визначення конкурентності, стратегія ресторану
  • Організаційно-технічна частина концепції ресторану – зонування приміщення, асортимент кухні (бару), розстановка обладнання та меблів, посадкові місця, штатний розклад
  • Визначення необхідного набору – обладнання бару і кухні, інвентар залу бару, меблі зали, посуд, скло, форма персоналу, столова білизна, прилади для залу.
  • Творча частина концепції ресторану – ідея, стилістика, назва ресторану, інтер'єр, реклама

Тема 3. Бізнес план ресторану

  • Вступні – загальні питання
  • Зміст бізнес-плану ресторану
  • Розрахунок витрат на організацію рестора

Тема 4. Місце розміщення ресторану – вибір місця розташування, технічні проекти необхідні при відкритті ресторану

Тема 5. Інструменти просування ресторану на ринок

  • Просування ресторану – стимулювання попиту, створення кращого способу ресторану
  • Реклама в ресторанному бізнесі
  • Ефективна розкрутка ресторану – вдала концепція і розташування майбутнього закладу, гарне меню, відмінний сервіс та грамотна розкрутка (проведення промоушн-шоу)

Тема 6. Розробка інтер'єру ресторану та обладнання залів

  • Види приміщень
  • Розробка дизайну інтер'єру та обладнання залів

Тема 7. Закупівля обладнання

Тема 8. Закупівля посуду, інвентарю, білизни

Тема 9. Програмне забезпечення

  • Загальний огляд

Тема 10.Організація технологічних процесів

  • Загальні вимоги до виробничих приміщень і робочих місць

Тема 11. Меню і прейскурант ресторану

  • Вступ – основні правила
  • Меню і прейскуранти - поняття, особливості складання
  • Прейскурант порційних страв
  • Прейскурант винно-горілчаних виробів
  • Види меню

Тема 12. Ціноутворення у ресторанному бізнесі

Тема 13. Організація управління в ресторані

Тема 14. Управління персоналом

  • Підбір персоналу та управління
  • Найм на роботу шеф - кухаря
  • Рішення кадрових проблем і мотивація персоналу
  • Організація навчання і атестації в мережі ресторанів

Тема 15.Діагностика ресторанного бізнесу.

Додати коментар
При заповненні форми була допущена помилка
Невірно заповнені поля відмічені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ім'я*:
Коментар*:
не більше 1000 символів (введено: 0)
Ел. пошта*:
Перевірочний код*:
5 англійських букв:
Залишити коментар
Партнери сайту
Happy in Study
Happy in Study
Всі партнери | Стати партнером

Усі курси в Києві, а також ВНЗ в Києві, коледжі та технікуми в Києві, репетитори в Києві, тренінги в Києві, робота в Києві

Зворотній зв'язок